8/6/22

[#Producte] @cuinatsjotri Novetat: Plats 100% vegetals elaborats amb Heura

Avui us vull parlar dels nous plats que han incorporat Cuinats Jotri, uns plats 100 % vegetals elaborats amb Heura.

L'Heura és un ingredient  fet a base de llegums que substitueix la carn i així és com Cuinats Jotri l'introdueix a la nova gama de plats frescos. Podem trobar;

- Espagueti bolonyesa 100% vegetal amb Heura

4/6/22

[#Restaurant] Rincón de Diego

Aquest cap de setmana hem anat fins a Cambrils a provar la cuina del Restaurant Rincón de Diego, catalogat amb una Estrella Michelin des de l'any 2005, tot i que van inaugurar el nou restaurant el juliol del 2010.

El restaurant està prop del passeig i disposa de dos espais a la planta inferior i un menjador a la segona planta, més personal i des d'on s'accedeix a la terrassa.

L'espai és tot de disseny, molt sofisticat, però potser massa fosc pel meu gust, també cal dir que ens van reservar una taula més apartada de la llum, això de portar un petit a vegades juga en contra ;)

La seva cuina és de mar, amb diferents opcions de menú a triar, en funció de si busques una cuina més creativa, amb tocs d'autor o més tradicional.


Nosaltres vam degustar el Menú del Cava, per tastar la cuina tradicional de Cambrils.

Com el seu nom indica, per maridar el menú ho vam fer amb una ampolla de cava brut Gran Reserva Familiar Millenium de 2011, de Cellers Carol Vallès.

Un cava molt fi i delicat, amb una bombolla que entrava molt bé.

27/5/22

[#Restaurant] @Bcrek Olot

Dissabte passat vam anar a Olot a dinar al Restaurant B-Crek, un restaurant informal on fan un menú diari i de cap de setmana amb alguns plats prou interessants, tot i que aquests estan fora del menú.

25/5/22

[#Recepta] Arròs amb pebrot, albergínia i xoriç

A casa fem molts arrosos diferents, i és que l'arròs combina amb tot, amb verdures, carns, peixos, fruits secs...


Nosaltres l'acostumem molt a fer amb verdures i aquesta vegada li hem donat un toc de gràcia amb unes quantes rodelles de xoriç, un amb un punt picant de Can Dorca, que encara li afegeix un punch.

23/5/22

[#Recepta] Pizzetes ràpides

Fa uns dies vaig comprar un paquet de massa fer per empanadilles i me'n van sobrar algunes, així que les vaig guardar a la nevera i ara les he gastat fent unes mini pizzes!


És una recepta divertida ja que les pots fer de diferents gustos i queden molt bé per un aperitiu o per picar quelcom. A més les pots fer del que tinguis per la nevera, així reaprofites verdures o carns que t'hagin quedat.

20/5/22

[#Producte] Llonganissa de pagès Ventolà

He tingut el gust de tastar una llonganissa de pagès molt bona i totalment artesana. Sabeu que hi ha molt poques carnisseries que elaborin la seva pròpia llonganissa, doncs a la Carnisseria Ventolà, a Olot, en fan una que destaca pel seu gruix, el seu color i sobretot el seu gust.


La carnisseria Ventolà porta 40 anys en actiu i segueixen el mateix propòsit que volia aconseguir el fundador, en Jaume, oferir uns embotits 100% naturals, d'elaboració pròpia i sense intentant respectar al màxim els productes de proximitat i tot això amb un tracte proper i personalitzat.

13/5/22

[#Restaurant] La Mod - Tast & Jazz Club

Fa poc vam anar a un restaurant a l'Escala que no ens havíem fixat mai, tot i estar al Passeig, ben bé davant el mar, es diu La Mod - Tast & Jazz Club 


Es tracta d'un local molt curiós, amb una decoració molt particular i amb una especial dedicatòria al jazz, tenen un piano per a poder tocar en directe.

9/5/22

[#Recepta] Llenties guisades ràpides

Abans que vingui la calor, us presento una recepta de llenties guisades ràpides! Una manera fàcil de cuinar-les i sobretot sense dedicar-hi gaire temps, que anem faltats :)