Ara que encara fa calor aprofitem per fer els últims plats d'estiu, plats refrescants i lleugers que venen molt de gust quan les temperatures són altes.
Avui us porto una recepta molt fàcil de fer i que queda molt bona!
A casa som molt de menjar verdures i és que les verdures són bonissimes!!!
Sempre penso que a la gent que no li agraden és perquè no saben menjar-les, no em digueu que en una lassagna o en plats d'arròs o saltejades no són delicioses.
Jo us proposo una manera fàcil i bona de menjar-les i que serveixen com a primer plat d'un àpat o com a acompanyament d'un segon, ja sigui carn, peix, llegums o ous, queden bé amb tot!
Com ja sabeu, fa uns mesos que he estat mare i des de Dolça i Xocolata em varen fer un detall preciós i totalment personalitzat on sortiem els tres, i en especial el nom del meu fill, en Jan ;)
Es tracta d'un cor de xocolata que es trenca amb l'ajuda d'un martellet de fusta que ells mateixos incorporen i que al seu interior trobes més cosetes.
Fa poc vam gaudir d'un bon àpat en un lloc que val la pena per la seva ubicació dins la Zona del Parc natural de la Zona Volcànica de La Garrotxa, Finca El Ventós. Un hotel singular on trobem un bon restaurant, recomanat per la Guia Michelin.
L'Hotel és molt maco, amb uns grans espais molt ben decorats , salons amb llar de foc i zones relax. Lo millor és el seu ampli menjador amb unes vistes impressionants a 840 metres sobre el nivell del mar, la qual cosa et permet contemplar des de la Vall de Núria i el Puigmal fins la Costa Mediterrània.
Els que hem llegiu habitualment ja sabeu com m'agrada provar aliments nous, sobretot d'altres llocs.
Per això quan viatgem sempre intentem no només tastar tan com podem la gastronomia local, sinó també comprar-ne per portar-ne a casa nostre, tant per nosaltres com pels pares.
Avui us porto una recepta mexicana que a casa ens agrada molt, sobretot des que vam viatjar a Riviera Maya, un dels primers viatges que vam fer des que vam començar la nostre relació.