16/8/21

Dolça i xocolata

Com ja sabeu, fa uns mesos que he estat mare i des de Dolça i Xocolata em varen fer un detall preciós i totalment personalitzat on sortiem els tres, i en especial el nom del meu fill, en Jan ;)


Es tracta d'un cor de xocolata que es trenca amb l'ajuda d'un martellet de fusta que ells mateixos incorporen i que al seu interior trobes més cosetes.

13/8/21

[#Restaurant] Finca El Ventós

Fa poc vam gaudir d'un bon àpat en un lloc que val la pena per la seva ubicació dins la Zona del Parc natural de la Zona Volcànica de La Garrotxa, Finca El Ventós. Un hotel singular on trobem un bon restaurant, recomanat per la Guia Michelin. 


L'Hotel és molt maco, amb uns grans espais molt ben decorats , salons amb llar de foc i zones relax. Lo millor és el seu ampli menjador amb unes vistes impressionants a 840 metres sobre el nivell del mar, la qual cosa et permet contemplar des de la Vall de Núria i el Puigmal fins la Costa Mediterrània.

11/8/21

[#Recepta] Col Kale amb cigrons i salsa de iogurt amb tahini

Coneixeu la Col Kale? Bé, doncs tant si n'heu sentit a parlar, com sinó, us explicaré quatre coses interessants i us ensenyaré una recepta saludable!


La kale és una verdura molt versàtil que es pot consumir crua en amanides, bullida, saltejada, al forn, en guisats i en batuts.

9/8/21

[#Producte] Xocolata amb mel

Els que hem llegiu habitualment ja sabeu com m'agrada provar aliments nous, sobretot d'altres llocs.
Per això quan viatgem sempre intentem no només tastar tan com podem la gastronomia local, sinó també comprar-ne per portar-ne a casa nostre, tant per nosaltres com pels pares.

6/8/21

[#Recepta] Fajitas mexicanes

Avui us porto una recepta mexicana que a casa ens agrada molt, sobretot des que vam viatjar a Riviera Maya, un dels primers viatges que vam fer des que vam començar la nostre relació.

4/8/21

[#Vi] Faustino - Bodegas Faustino

Avui provem el Faustino, un vi negre procedent de Oyón, l'anomenada Rioja basca, un Faustino.

Es tracta d'un vi negre de la D.O.Ca Rioja, és a dir, Denominació d'Origen Calificada, que es diferencia d'una D.O. normal en que aquesta distinció només es dóna a aquells vins que compleixen els requisits de qualitat demanats per una consell regulador de DO durant un període de temps molt prologant, amb un mínim de 10 anys.

2/8/21

[#Restaurant] L'Eixida

Fa poc que hem sentit a parlar del Restaurant l'Eixida, un restaurant gastronòmic amb cuina d'aquí però amb la incorporació de matisos d'altres llocs del món. 

28/7/21

[#Vi] Azento - Marqués de Terán

Avui tornem amb una altra vi D.O.Ca Rioja, un vi negre anomenat Azento, del celler Marqués de Terán.

Es tracta d'un celler situat a Ollauri, de molt recent creació, l'any 2004 i amb un disseny molt modern i atractiu. Disposa d'unes 80 hectàrees de vinyes repartides per la zona i una dada força curiosa a destacar, és que el 80% del celler es troba soterrat, per tal d'integrar-se millor amb l'entorn però alhora aprofitar-ne les condicions de temperatura més estable que proporciona el soterrament.