30/11/20

[#Recepta] Durum de pollastre, tomàquet, olives, blat de moro i maionesa

A casa ens agrada el kebab, tot i que no acostumem a menjar-ne perquè els industrials que venen no són saludables.


Per fer quelcom semblant, tot i que hagués fet falta macerar el pollastre amb espècies, un dia ho farem, hem decidit fer aquesta recepta que us presento, ja que teniem alguns ingredients que feia dies que corrien per la nevera.

27/11/20

[#Producte] @Pasionmanchega Brou de pollastre i cigrons

Ara ja comencen a venir molt de gust les sopes i els brous. I és que des que els comences a fer, amb aquella oloreta que desprenen per la casa fins que els gaudeixes és molt reconfortant.

A qui no li agrada un bon brou calentet ple de pasta? Sobre la pasta ja va a gustos, n'hi ha que la volen més espessa i altres més clara. A mi particularment m'agrada un terme mig però tirant a que n'hi hagi ;)


Nosaltres estem acostumats a fer un brou suau de verdures i pollastre, ja que l'escudella típica ens costa més de pair. Així que us proposo una recepta d'un brou senzill i fàcil de fer però ben gustós, ja veure-ho!

25/11/20

[#Producte] @Freskibo_es Tonyina amb mel i sèsam sobre un llit d'arròs Venere

M'agraden els productes de Freskibo, sobretot ara que he tingut la oportunitat de tastar alguns dels seus peixos com el salmó salvatge d'Alaska o la seva tonyina d'aleta groga.

La suprema de tonyina d'aleta groga que amb un toc de planxa queda perfecte amb qualssevol preparació.

Nosaltres per acompanyar-la hem fet un llit d'arròs Venere, un arròs selecte, s'havia d'estar a l'alçada!

23/11/20

[#Producte] @tuyarro Croissant de xocolata

Ja us he dit moltes vegades que sóc fan dels croissants. Sempre que vaig a una pastisseria nova miro com són els seus croissants, això diu molt de com seran els altres productes.


Si el croissant és de qualitat, segurament els altres dolços que facin també ho seran.

18/11/20

Sopa de tomàquet amb crostons

Avui no cuino, jajaja, us presento un producte boníssim i molt natural, el suc de tomàquet 100% natural de Bonnysa. Una empresa on tracten el producte des de la seva plantació al camp fins que el tens a taula, tot amb cura i dedicació que es nota quan el tastes.


Nosaltres hem tingut la oportunitat de tastar el seu suc natural de tomàquet, fresc i sense pasteuritzar. No té ni conservants ni colorants artificials, amb tot el sabor del suc de tomàquet recent espremut i amb totes les seves vitamines.