Aquesta setmana a Radio Girona.fm hem parlat sobre els diferents pans que podem trobar i on els podem comprar, saber reconèixer un bon pa i algunes de les seves propietats nutricionals.
20/11/20
[#Radio] @gironafmcat Un pa per a cada ocasió
Tags:
aigua,
artesà,
artesana,
cuina,
dieta,
És Farina de Girona,
esmorzar,
farina,
fleca,
gastronomia,
gastronomy,
Girona,
gironaradio,
llevadura,
llevat,
oli,
pa,
Pa de Tramuntana,
radio,
sal
18/11/20
Sopa de tomàquet amb crostons
Avui no cuino, jajaja, us presento un producte boníssim i molt natural, el suc de tomàquet 100% natural de Bonnysa. Una empresa on tracten el producte des de la seva plantació al camp fins que el tens a taula, tot amb cura i dedicació que es nota quan el tastes.
Nosaltres hem tingut la oportunitat de tastar el seu suc natural de tomàquet, fresc i sense pasteuritzar. No té ni conservants ni colorants artificials, amb tot el sabor del suc de tomàquet recent espremut i amb totes les seves vitamines.
16/11/20
[#Restaurant] American Rock and Coffee
A Tossa de Mar trobem un bar que emula el clàssic diner dels anys 50 a Estats Units.
Tags:
artesà,
artesana,
batut,
carrot cake,
coca,
crema,
cuina,
formatge,
gastronomia,
gastronomy,
gelat,
gelats,
Girona restaurant,
llet,
nata,
pastanaga,
restaurant,
restaurants,
xocolata
13/11/20
[#Producte] @DelykattDelice Bagels amb salmó fumat i crema de formatge
Avui us porto una recepta molt senzilla però amb un pa que ara està molt de moda, el bagel. El coneixeu?
El bagel és un pa elaborat amb farina de blat i amb un forat al mig. Abans de fornejar-lo el bullen en aigua breuement, donant com a resultat un pa dens amb una coberta exterior lleugerament cruixent.
Poden estar coberts amb llavors de sèsam o d'amapola.
El bagel va ser popularitzat pels jueus i amb l'emigració es va afavorir la implantació a Amèrica, raó per la qual és més fàcil de trobar.
11/11/20
[#Producte] @Freskibo_es Les marineres de Freskibo
Avui no us porto cap recepta, bé, en part també, però el que m'agradaria és parlar-vos de les noves marineres de Freskibo.
Dic noves ja que tot i que ja existien en el mercat les han re-formulat i ara encara són més saludables, anem a veure aquests canvis;
- Porten més percentatge de peix, concretament entre un 72% i un 84%, és a dir que és una bona opció per als que vulguin menjar peix d'una forma còmode, fàcil i bona.
- Més proteïnes, entre un 5 i un 20% més de proteïnes en les 3 Marineres.
- Contenen menys calories: la de lluç i gambes de passa de 151 a 99 kcal, la de lluç i salmó de 173 a 131 i la de bacallà, lluç i espàrrecs de 137 a 107 kcal.
- Aporten menys greixos, la de lluç i gambes de 9'3 a 3'1 g., la de lluç i salmó de 10'5 a 4'8 g. i la de bacallà, lluç i espàrrecs de 7'2 a 3'4 g.
- Són sense gluten, sense lactosa i sense ou
- No contenen cap additiu artificial ni cap E.
Així doncs ja veieu que són unes hamburgueses amb molt poques calories, ideal per a gent que vol perdre pes o cuidar la línia.
9/11/20
[#Radio] @gironafmcat La ruta dels dolços
Com cada 15 dies avui toca secció de gastronomia a Radio Girona.fm. al programa Els 4 Rius de les 11h., on parlarem d'on trobar els millors dolços de cada pastisseria.
Tags:
artesà,
artesana,
cadaqués,
coca,
crema,
Girona,
gironaradio,
nata,
ou,
ous,
pastisseria fàbrega,
pastisseria Tuyarro,
pinyons,
radio,
Roses,
Santa Coloma de Farners,
torro,
torró,
xocolata,
xuixo
4/11/20
[#Producte] @Quescrem
Avui us vull parlar d'una empresa especialista en cremes de formatge, Quescrem, bastant nova però que ja aconseguit treure al mercat productes molt innovadors ja que sempre estan investigant per adaptar-se a les necessitats del públic, tan domèstic com hoteler.
Van començar l'any 2017 fent iogurt, al 2018 van treure la gama smart food i al 2019 el la crema de formatge Kèfir,
Nosaltres hem pogut tastar la Quescrem crema de formatge per untar, que és molt cremosa i gustosa i té una textura perfecte.
I també la hem provat la Quescrem amb un 30% menys de greix i un 9'5% de proteïnes, un perfil lípidic i proteic molt interessant per a tots aquells que vulguin cuidar la línea o fassin esport.
A més us puc assegurar que no es nota gens en el gust, sent molt gustosa i cremosa.
2/11/20
[#Recepta] Panellets
Ahir va ser Tot Sants i abans d'ahir la nit de la castanyada, on tradicionalment es reuneixen les famílies per menjar aquests fruits de tardor que ens tan bons que ens proporciona la natura.
Hi ha alguna imatge més tendra i agradable que tots asseguts al voltant d'una taula amb panellets, moniatos i castanyes?
Ja només la olor de les castanyes fa que es respiri un ambient que convida a xerrar i a gaudir d'aquestes llaminadures i si ho acompanyem amb alguna beguda dolça encara millor!
Suscribirse a:
Entradas (Atom)