8/11/19

El Petit Forn de Pa

Abans recordo quan la gent de Figueres i voltants anaven a buscar el pa a Terrades perquè deien que era el millor.

El Petit Forn de Pa és una fleca molt antiga, data de l'any 1893, quan Ferran Gou va iniciar el negoci i actualment és el seu besnét qui el porta. Tenien un forn de llenya molt conegut que avui dia encara es pot veure si vas a comprar pa.


Molta gent coincidia en que si compraves una barra seva la podies guardar tota una setmana ben embolicada a la panera i durava bo tota la setmana.

4/11/19

[#Restaurant] @novarahotels Savoy Cafè-Restaurant

El Restaurant Savoy que avui us mostro ja l'hem visitat en altres ocasions per fer-hi el menú de diari, ja que ens agrada força i està molt ben situat. A més l'espai és gran i agradable.

En aquesta ocasió però hi hem anat un dissabte que així el menú és un xic més sofisticat, tot i que entre setmana els plats estan molt bé, si voleu veure-ho aquí en vaig fer un post molt complert amb els plats que ofereixen.


El dissabte el menú val 15 euros i val molt la pena, seguiu llegiu i em diu que us sembla!

30/10/19

[#Formatges] Pastor de Morella

Els meus sogres van anar de vacances a Castelló i van visitar un poble molt bufó Morella, d'on ens van dur un formatge de cabra boníssim, el Pastor de Morella.


Van visitar la formatgeria on s'elaboren els seus formatges i ens en van dur un de cabra.

28/10/19

[#Recepta] Amanida amb formatge de cabra i nous

A l'estiu les amanides és quan venen més de gust i si porten formatge millor, oi?

Segur que els que sou formatgers com jo creieu que si, per això hem fet aquesta amanida amb el formatge com a protagonista, es tracta del formatge artesà de cabra de pell florida de La Tossa, que hi aporta un gust intens i persistent.

Amanida amb formatge de cabra i nous


25/10/19

[#Acte] Inauguració Cafeteria del Casal cívic

Ahir ens van convidar a la Inauguració de la Cafeteria del casal cívic de Figueres.

Vam poder esmorzar amb el que ens havien preparat els alumnes de l'Escola d'Hostalera AFPAE.


23/10/19

[#Restaurant] Savage - Brunch & Bowls

Fa relativament poc que han obert un local a Figueres d'aquests que està tan de moda ara, amb una decoració molt xula i una carta diferent, amb els bols de chia i el famosos brunchs, el Savage Brunch.


L'espai és molt acollidor amb molta fusta i cadires modernes, està fet amb molt bon gust.

21/10/19

[#Formatges] La Tossa

Avui us presento una Formatgeria artesana familiar d'Igualada dedicada a l'elaboració de productes làctics des del 1986, La Tossa.


La seva constància i dedicació per la feina ha fet que els seus productes tinguin un "bouquet" molt personal i característic. I és que treballen molt bé el producte partint d'unes bones matèries primeres.

18/10/19

[#Restaurant] Marisqueria Gil's i el seu menú G-20

A la Marisqueria Gil's hi hem anat en altres ocasions, però sempre un dissabte i aquesta vegada, com que teníem vacances d'estiu, vam anar-hi un dijous.

D'aquesta manera vam poder triar un menú que està molt bé relació qualitat-preu, ja que és més econòmic que el solíem agafar el dissabte i que només està disponible de dilluns a divendres.


Es tracta del menú G-20, aquest restaurant en té molt de menús diferents, però en aquest hi ha un pica-pica que ens va agradar molt i un segon de peix a triar. El preu és de 36 euros amb aigua, vi , pa i postres. Anem a veure'l bé!