22/7/19

DelaCrem

DelaCrem és segons diuen la millor gelateria de Barcelona, així que nosaltres que ens agrada comprovar-ho tot i tastar-ho tot, vam decidir fer-hi una visita :)

Vam agafar el metro i quan vam arribar ja vam veure força cua, així que ens hi varem afegir i mentre decidirem els sabors. No és una gelateria on puguis veure els gelats, seguint el mateix estil que a Itàlia i millor per a la conservació.

Els gustos que tenen són elaborats diàriament i amb producte fresc i de temporada com ara les maduixes, mango i ara l'especialitat que era coca de Sant Joan. Produeix cada sabor amb una recepta per separat i des de primera hora del matí. Els seus gelats no s'emmagatzemen ni es congelen, es consumeixen directament, vet aquí la seva extraordinària textura.

Jo ja sabia que m'agafaria el gust d'avellana, ja que és un fruit sec que m'agrada molt, però estava entre gianduja, dolç de llet o festuc i després de molt rumiar, vaig optar pel de festuc.


Així que vaig fer una terrina mitjana amb dos sabors, avellana i festuc. I què us puc dir? Que és espectacular, la seva cremositat és única, mai havia tastat un gelat així. I el gust d'avellana excel·lent, sense ser un excés de dolç, com altres gelats que havia menjat i el de festuc estava saladet i tot.

Sabieu que els més demandats són precisament aquests dos: avellana i festuc.

19/7/19

.@sandrodesii Raviolone farcit de formatge fresc, espinacs i Grana Padano amb salsa de nous

Com m'agrada la pasta d'en Sandro Desii, només has de pensar en com la combinaràs perquè encara sigui més bona i a gaudir!

Nosaltres aquesta vegada hem preparat els Raviolone farcits de formatge fresc, espinacs i Grana Padano amb salsa de nous que és boníssima :)

És molt fàcil de fer i ràpida, anem a veure la recepta!

Ingredients per a 2 persones:

  • 200 gr. de Raviolone farcit de formatge fresc, espinacs i Grana Padano
  • oli d'oliva verge extra
  • sal i pebre
  • 200 ml de nata per cuinar
  • 60 gr. de nous

 

17/7/19

.@Bacoaburger Barcelona

Havíem sentit a parlar del Bacoa però no hi haviem anat mai, ja que sempre que anem a Barcelona acostumem a fer algun menú de restaurant, ja que ens agrada entaular-nos i menjar pausadament. Però com que no disposavem de gaire temps vam optar per un fast food però de qualitat com el Bacoa.

 
Ja per començar us diré que la qualitat de les hamburgueses és molt bona, estan fetes amb vedella ecològica 100% de raça autòctona dels Pirineus, nascuda i criada en llibertat a la comarca del Ripollès.

15/7/19

.@SundariRice Arròs Thai al curry groc

Avui us porto una recepta exòtica, concretament de Tailàndia, un arròs Thai al curry groc. Un plat molt aromàtic i saborós amb un toc picant. Anem a veure'n la recepta!



12/7/19

Restaurant l'Avi Pep

El Restaurant l'Avi Pep es troba a Camallera, a peu de carretera, ideal per si fas ruta amb moto o per aquells qui vulguin fer un esmorzar molt i molt complert.


Es tracta d'un buffet lliure on per només 9'50 euros menges tot el que vulguis, com diuen ells. L'horari és de 8h del matí a 11.30h, temps més que suficient per entaular-te i esmorzar com deu mana.



Disposen d'un gran assortiment de plats cuinats, des de cargols guisats, callos, peus de porc, galtes, mandonguilles amb sèpia, carns crues (botifarra, pinxo de pollastre, cuixes, llom, xurrasco, xoriç, panxeta, entre altres) per fer-te a la brasa que tenen tu mateix, croquetes, patates fregides i al forn i postres casolans.


També disposen de diferents pans, de barra, rodó i un de coca que contínuament van repostant i que te'l pots menjar calent i tot i és boníssim. Sucat amb tomàquet i oli que hi ha a totes les taules, va perfecte per acompanyar els diferents embotits i formatges.


Per beure pots optar entre suc de taronja, préssec, pinya i també vi, aigua normal i amb gas.

Croquetes de pollastre

I per acabar de rematar passes per la taula de les postres on pots trobar: pudin, flam, natilles, mousse de iogurt, pastís de llimona, de crema catalana i fins i tot lioneses amb xocolata calenta.

Pastís de llimona i de crema catalana

Si et d'aquells que et lleves amb gana, en aquest restaurant gaudiràs!


Jo el que més em va agradar va ser la botifarra, de carn magre i molt bona, sobretot feta al foc, el formatge curat acompanyat amb el pa de coca, les croquetes casolanes de pollastre i la mousse de iogurt amb fruits vermells, molt fina.

Botifarra a la brasa amb pa de coca

La relació qualitat-preu està molt bé, ja que els plats són casolans, el servei és ràpid i atent, hi ha bona reposició del que es va acabant.




Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

10/7/19

.@BiblioFigueres Lletres i vins 2019, El poble d'en Miquel Martí i Pol

La quarta i última activitat del Lletres i Vins d'enguany que s'ha fet a la Biblioteca Carles Fages de Climent de Figueres ha estat un recital poètic amb tast de vins basat en el poemari de Miquel Martí i Pol.


La companyia de Teatre Essela ha estat l'encarregada de fer-nos passar aquesta vetllada acompanyada amb els vins del Celler Castelló-Murphy, de la D. O. Empordà.

8/7/19

.@BenvingutsPages 2019 El que hem visitat

Ens agrada molt aquesta iniciativa de Benvinguts a Pagès de poder veure les granjes per dins i participar en aquesta festa de la pagesia.

En aquesta edició del 2019 hem visitat diferents explotacions en dos dies:

El primer dia vam fer el Pla de l'Estany:

- Granja Mas Colomer a Esponellà on s'han especialitzat en la producció de llet de vaca, i des de l'any 2011 han començat a envasar la seva llet i a elaborar molts tipus de iogurts, flams, matons, pastissos de formatge, ètc, a l'obrador que tenen a la mateixa granja.

Raça Angus
 
Vam poder veure tot el funcionament, des de les munyides automatitzades de les vaques fins al producte final que vam poder degustar i que ens va encantar, sobretot el seu iogurt líquid de llimona, és fresc, amb un toc àcid i molt refrescant.

5/7/19

.@BiblioFigueres Lletres i vins 2019, Presentació del llibre La Volta a Catalunya en 50 vins

La tercera activitat programada dins de Lletres i vins 2019 de la Biblioteca Carles Fages de Climent de Figueres ha estat la presentació del llibre La Volta a Catalunya en 50 vins on l'autor Àngel Garcia Petit ha estat dialogant amb la sommelier Fina Juez.


El tast de vi ha anat a càrrec del Celler Mas Estela, D.O. Empordà.