Ja havíem provat aquest restaurants en dues altres ocasions, la primera vegada ens va agradar força i en teniu el post aquí.
La segona vegada també vam encertar un bon menú, amb uns canelons d'ànec amb beixamel de parmesà molt bons, garró servit amb patates i una crep de nutella de postres. I ara per tercera vegada m'havien recomanat el seu arròs, així que vam decidir tastar-lo!
Per començar no vam anar massa bé, ja que vam encarregar el segon torn de dinar, ja que era el dijous de Setmana Santa, amb lo qual els canelons d'ànec que voliem s'havien acabat. Vam optar pels musclos que també només quedava una ració, així que la meva parella va haver de demanar un altre plat.
- Patates farcides de botifarra de perol. Un plat correcte.
La segona vegada també vam encertar un bon menú, amb uns canelons d'ànec amb beixamel de parmesà molt bons, garró servit amb patates i una crep de nutella de postres. I ara per tercera vegada m'havien recomanat el seu arròs, així que vam decidir tastar-lo!
Per començar no vam anar massa bé, ja que vam encarregar el segon torn de dinar, ja que era el dijous de Setmana Santa, amb lo qual els canelons d'ànec que voliem s'havien acabat. Vam optar pels musclos que també només quedava una ració, així que la meva parella va haver de demanar un altre plat.
- Patates farcides de botifarra de perol. Un plat correcte.