15/5/19

.@Castello_Emp Empuriatast

Aquest proper cap de setmana no us perdeu l'Empuriatast, una fira gastronòmica on la multiculturalitat és la protagonista.

La 3ª edició de l'Empuriatast comptarà amb les cuines internacionals de Castelló d'Empúries i Empuriabrava. Tindrà lloc a l'envelat, situat a la plaça de les Palmeres del Club Nàutic.

IMPORTANT: CANVI DE DATES, E SFARÀ ELS DIES 24,25 I 26 DE MAIG

Foto:http://castelloempuriabrava.com/agenda/empuriatast/

Hi participen set restaurants d'Empuriabrava els quals mostraran plats que pots trobar tot l'any, des de cuina francesa, mediterrània, italiana, alemanya, fins a cuina de fusió i la cuina local i de territori.
Els establiments que hi participen són: Beach Bus, Bistro Montserrat, Capitan, Essencia, La Locanda, Nord Sud, Portofino i SiKim. Els plats que ofereixen tindran un cost d'entre 1 i 4 tiquets, sent 1 euro cada tiquet.


A més de gastronomia hi trobarem actuacions musicals en directe i servei de bar, amb mojitos del Bar Timoner, un local de cocteleria de més de 40 anys de trajectòria.

L'Empuriatast també donarà a conèixer productes locals com la vedella dels aiguamolls de l'Empordà, els ous de la granja Crismiou o els bombons belgues Guy de Greef, fets amb la xocolata bega Callebaut. I com a novetat d'enguany els gelats Dino presentaran la seva gamma de gelats bio de produció pròpia.

Per complementar s'oferiran demostracions enogastronòmiques. L'entrada és lliure i els horaris:

Divendres 24, de 6 de la tarda a 12 de la nit
Dissabte 25, de 12 del migdia a 12 de la nit
Diumenge 26, de 12 del migdia a les 8 del vespre, aquest dis però els tastets acaben a les 6 de la tarda



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

13/5/19

.@sandrodesii Raviolis d'ànec rostit amb pera fregits i amb salsa de soja i mel

No us podeu arribar a imaginar com m'agraden els productes d'aquesta casa, és tastar qualssevol cosa d'ells i encertar segur. Els coneixeu? Es tracta de Sandro Desii, la casa de la pasta i especialitats italianes, però de debò!

L'any 1967 van obrir les seves portes al c/Muntaner 515 de Barcelona, "Els Italians del carrer Muntaner", i l'olor de la seva xarcuteria convidava a entrar a curiosos i provar el que feien i així fins a dia d'avui on per sort podem gaudir de tota la seva gama de productes.

Les seves pastes artesanes i els seus gelats estan fets amb dedicació i bon producte i això es nota a cada mos. La qualitat dels seus ingredients i el saber fer fa que els seus productes siguin una delícia.

Nosaltres els vam conèixer al Fòrum Gastronòmic i ens van enamorar amb el ravioli fregit farcit de sobrassada i alguns tasts dels seus gelats que ens van oferir.

I ara a casa hem tingut la oportunitat de tastar Els raviolis d'ànec rostit amb pera i què us puc explicar? Que ens ha encantat i com els hem elaborat :)


9/5/19

.@Gi_Hostaleria Gastroflors 2019

Aquest proper cap de setmana comença el Temps de Flors a Girona, des del dissabte dia 11 i fins al diumenge dia 19 podeu visitar tots els espais ben guarnits amb flors.

I pel que fa a la vessant gastronòmica que és el que ens interessa més al bloc, també comença el Gastroflors.


El Gastroflors són diferents restaurants que ofereixen el seu menú elaborat amb flors durant les dues setmanes que dura el Temps de Flors.

Restaurants com l'Atempo, Cal Ros, el Llevataps i molts altres ofereixen un atractiu menú on intervenen les flors en alguns ingredients dels seus plats.

Si voleu consultar la llista completa feu clic aquí.

N'hi ha de molt interessants, si aneu a algun ja em direu a veure què tal!



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

7/5/19

Recepta de creps

Avui us porto una recepta molt fàcil de fer i segur que agrada a tota la família, la recepta de creps!


Es fan amb un moment i es poden farcir del que es vulguin, verdures, formatges, embotits, carns, peixos, xocolata, melmelades, nata, entre altres.

Nosaltres les hem fet senzilles, de formatge Cheddar, que es fon molt bé, gall d'indi i ou. Anem a veure com es fan :)

30/4/19

.@KonigRestaurant Fem un König?

Ens agrada molt anar al König, i és que coneixeu algu que es pugui resistir a les seves braves? Jo no!

Així que com en diuen a Girona, lloc on hi va haver el primer local l'any 1973, "Fem un König"? I la resposta està claríssima.

Doncs aquest diumenge passat hi vam anar i com no les braves van caure, ben rosses i amb una generosa quantitat de salsa, que si us fixeu sempre és diferent, a vegades porta més all, a vegades es més suau o tot al contrari...


També vam demanar unes hamburgueses, la meva parella i jo, en tenim una de preferida. Va, us diré quina és per si la voleu tastar, segur que em donareu les gràcies si és que no l'heu tastat encara.

24/4/19

Els últims tasts de conill

Us presento els dos últims tasts de conill de la Mostra Gastronòmica de la Fira del Conill, aquesta vegada sense recepta, ja que una no estava disponible i l'altra van servir l'arròs, ens cremàvem i vam saltar-nos fer foto de la recepta :( I això que l'arròs era deliciós;

- Arròs de conill, escarxofes i ceps


[#Recepta] Farcell farcit de conill a l'all cuit a baixa temperatura

Continuem amb la degustació de platets de conill, aquesta vegada amb el guanyador de la Mostra Gatsronòmica, Farcell farcits de conill a l'all cuit a baixa temperatura, del Restaurant Amiel&Molins.


[#Recepta] Lassanya de conill

Continuem amb un altre tast de conill, en aquest cas una Lassanya de conill de l'Elegància del Paladar, que el dia anterior ens va fer un showcooking amb dos plats que ens van encantar, una coca amb base d'empanada amb formatge blau, conill i ceba i un turnedó de conill farcit de carn, pernil i fruits secs, molt bo.