30/4/19

.@KonigRestaurant Fem un König?

Ens agrada molt anar al König, i és que coneixeu algu que es pugui resistir a les seves braves? Jo no!

Així que com en diuen a Girona, lloc on hi va haver el primer local l'any 1973, "Fem un König"? I la resposta està claríssima.

Doncs aquest diumenge passat hi vam anar i com no les braves van caure, ben rosses i amb una generosa quantitat de salsa, que si us fixeu sempre és diferent, a vegades porta més all, a vegades es més suau o tot al contrari...


També vam demanar unes hamburgueses, la meva parella i jo, en tenim una de preferida. Va, us diré quina és per si la voleu tastar, segur que em donareu les gràcies si és que no l'heu tastat encara.

24/4/19

Els últims tasts de conill

Us presento els dos últims tasts de conill de la Mostra Gastronòmica de la Fira del Conill, aquesta vegada sense recepta, ja que una no estava disponible i l'altra van servir l'arròs, ens cremàvem i vam saltar-nos fer foto de la recepta :( I això que l'arròs era deliciós;

- Arròs de conill, escarxofes i ceps


[#Recepta] Farcell farcit de conill a l'all cuit a baixa temperatura

Continuem amb la degustació de platets de conill, aquesta vegada amb el guanyador de la Mostra Gatsronòmica, Farcell farcits de conill a l'all cuit a baixa temperatura, del Restaurant Amiel&Molins.


[#Recepta] Lassanya de conill

Continuem amb un altre tast de conill, en aquest cas una Lassanya de conill de l'Elegància del Paladar, que el dia anterior ens va fer un showcooking amb dos plats que ens van encantar, una coca amb base d'empanada amb formatge blau, conill i ceba i un turnedó de conill farcit de carn, pernil i fruits secs, molt bo.


[#Receptes] Ravioli de conill a la vinagreta

Ja sabeu que fa uns dies va tenir lloc a Vilafant la 23ª Fira del Conill i l'Artesania de Vilafant. Una fira amb molt d'ambient i on pots degustar a canvi d'un tiquets plats de conill cuinats pels diferents restaurants que hi participen.

Nosaltres vam tastar cinc plats, dels quals us mostraré la recepta de cada un d'ells, començant pel:

- Ravioli de conill a la vinagreta, del Restaurant Carles Antoner

15/4/19

.@EmpordaWine Encetem el Vívid

Sabeu que durant tot aquest mes d'abril el Vívid ofereix un munt d'activitats relacionades amb el món del vi oi? De fet us ho explicava en un post anterior que podeu llegir aquí.

Nosaltres de fet ja hem fet la primera activitat d'aquest Festival del vi, un Monòleg maridat amb Anna Bertran (l'actriu de Polònia) al Convent del Caputxins amb el Celler Oliveda.



11/4/19

.@Viena_Edicions Presentació Odissea Culinària

Aquest proper dissabte dia 13 d'abril presento el llibre l'Odissea Culinària, Viatges per la gastronomia Mediterrània, escrit pel xef l'Enric Herce i el gastrònom Jaume Fàbrega.

La presentació es farà a a la Galeria d'Art Lola Ventós a les 12 del migdia.

Us hi esperem a tots!




Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!