Va de teca
Pàgines
(Mover a...)
Inici
Restaurants
Amb Estrella
Formatges
Vi
Cervesa
Vermut
Dietes
Masia Empordà
Premsa
Podcasts
Lectures
Viatges
Blog amic
▼
27/2/19
El nou König del Cul de la Lleona
›
A Girona tothom coneix de sobres el König i el Cul de la Lleona , és més, diu la llegenda que si fas un petó al seu cul, segur que tornarà...
25/2/19
[#Formatge] Brie trufat
›
A casa som formatgers, ja ho dic sempre jo que semblem dos ratolins, sempre estariem menjant formatge. I com que per sort n'hi ha tants...
22/2/19
[#Vermut] Vermut Cisa
›
El diumenge ens agrada fer el vermut, una tradició que ve de temps enrere però que d'un temps cap aquí hem recuperat i ara es fa a molt...
20/2/19
[#Formatge] Majorero
›
Ja sabeu com ens agraden els formatges :) Avui parlarem d'un formatge que potser no coneixem tant i/o consumim tant, el formatge Majore...
18/2/19
[#Llibre] Receptes per enamorar i matar
›
No puc fer-hi res, m'encanta tot el que estigui relacionat amb el món de la gastronomia, i com no, si fins i tot en una novela la puc t...
15/2/19
[#Agendavadeteca] Fira de la ceba i el Calçot a Vilasacra
›
Ja estem en plena temporada de calçots, i a Vilasacra hi celebren la 16ª Fira de la ceba i el calçot . Es tracta d'una fira amb dife...
13/2/19
[#Formatge] @lactics_peralad Formatge Serrat d'ovella
›
Avui toca post formatger, parlarem del Formatge Madurat de l'Empordà, el Formatge Serrat d'ovella de Làctics Perelada . Es tr...
11/2/19
[#Postres] Pionono de #Granada
›
Viatjar és la millor manera de descobrir la gastronomia de la ciutat. I en aquest cas no sóc jo que he anat a Granada però si els meus par...
‹
›
Inicio
Ver versión web