1/2/19

[#Restaurant] Can Lladó

Del restaurant Can Lladó de Viladesens ja us n'havia parlat en un altre post, precisament per mostrar-vos el menú de 30 euros el qual inclou llagosta.

Ara per l'aniversari de la meva sogra hi hem tornat i hem fet el menú de 22 euros, que consisteix en un pica-pica molt complert i un segon a triar entre llenguado, entrecot o costelles de xai.

Jo tenia ganes de menjar Turbot, que m'agrada molt i per un suplement de 5 euros me'l vaig agafar com a segon.

Anem a veure de que consta el pica-pica:

- Llesques de pa amb anxova, 2 per persona


29/1/19

.@CalArpa i el seu Menú Gastrònomic

Cada any per nostre aniversari de parella la meva parella em porta a un restaurant sorpresa. Un detall que m'encanta perquè tots dos gaudim compartint un bon àpat i degustant els diferents plats.

Aquest any em va convidar al Restaurant Ca l'Arpa de Banyoles, amb una Estrella Michelin. El local és molt acollidor, amb taules espaioses i amb una decoració molt diàfana.


La meva parella tenia encarregat el Menú Gastronòmic, així que el vam tirar endavant. Aquest va consistir en;

23/1/19

Autentincs bombons belgues

Avui us parlaré d'una xocolateria de Figueres on fan bombons elaborats artesanalment amb una xocolata belga excel·lent, la Callebaut, es tracta d'Autentics Bombons Belgas, situada al c/Nou 84.

Nosaltres vam tenir el privilegi d'anar en persona a l'obrador per veure com els fan cada dia de forma artesana.


L'obrador està situat a la botiga, així que conforme es van venent, la mestra xocolatera, l'Alyona en va fent més. D'aquesta manera no m'estranya que siguin tan bons, ja que darrera d'un bon producte com és la xocolata belga hi ha una gran persona que els elabora amb mimo i carinyo, i això es reflexa a cada bombó dels diferents que disposen.

21/1/19

Lody na Starowislnej

Aquesta gelateria de Cracòvia, Lody na Starowislnej, situada en ple barri jueu us l'havía d'ensenyar si o si!


Es tracta d'un local on la gent fa cua la carrer, disposen només de sis gustos de gelats però no saps quin triar de bons que són tots.

La gelateria en si és molt vella però val la pena veure-la i sobretot degustar els seus gelats.

18/1/19

[#Restaurant] @ElDynamicBar Anem de tapes!

Des que vam anar amb la meva parella per primera vegada al Dynàmic a fer un menú de migdia que es va quedar amb les ganes de tastar altres propostes que també ofereix la carta i que es poden triar lliurement.
Així que hem aprofitat ara per les vacances de Nadal, ja que els dies de cada dia no dinem junts per motius de feina.


Aquest cop vam fer un mix, és a dir, vam agafar un menú de migdia, ja que ens agradaven algunes de els taques que incloïa, i ens ho vam completar amb tres tapes més escollides de la carta;

16/1/19

San Simón da Costa

Fa uns mesos els meus pares varen anar a Galícia i ens van dur alguns productes típics de la regió com la Tarta de Santiago i el formatge San Simón da Costa .

Aquest formatge ja l'havíem tastat abans d'un altra formatgeria, però aquest vegada hem provat el de la Formatgeria Fontelas, on no només elaboren el San Simón Da Costa, sinó que també en fan d'altres típics d'aquesta zona de Galícia com la Patela, que és boníssim.


14/1/19

[#Restaurant] Pod Wawelem

Encara us vaig ensenyant els restaurants on vam anar aquest estiu per vacances. Avui us mostro el Pod Wawelem, un restaurant de Cracòvia molt ben situat, a prop del drac mític que treu foc per la boca, i on es menja molt bé.



El local és molt gran, amb sales interiors i una terrassa molt maca, des d'on tens unes vistes del Castell magnífiques.

11/1/19

La Petite Boulangerie

La Petite Boulangerie és un establiment situat al centre de Figueres, concretament al C/Nou, prop de la Rambla. És un lloc on tan pots fer un esmorzar, un cafè de mig matí, un dinar ràpid o un berenar.

Ofereixen diferents promocions, tan al matí, com al migdia i també a les tardes amb opció de cafè amb llet i pastís a uns preus força atractius.

Nosaltres vam anar a fer un menú d'esmorzar, on per 3'95 euros tens un got de suc de taronja natural, un cafè amb llet i un mini de pa o una peça de brioxeria, com ara un croissant normal o de xocolata, una napolitana de dues xocolates, entre altres peces.