Va de teca
Pàgines
(Mover a...)
Inici
Restaurants
Amb Estrella
Formatges
Vi
Cervesa
Vermut
Dietes
Masia Empordà
Premsa
Podcasts
Lectures
Viatges
Blog amic
▼
28/2/18
Quiche de reaprofitament
›
Ja fa dos anys que vaig treure el llibre de receptes d'aprofitament amb Cossetània anomenat "Cuina i Re-Aprofita" però m...
1 comentario:
26/2/18
[#Cervesa] @Mongozobeers Coconut
›
De nou, gràcies a Cervezas Especiales , la pàgina web que com ja hem comentat anteriorment, s'hi poden trobar cerveses molt variades i...
21/2/18
15ª Fira de la Ceba i el Calçot a Vilasacra
›
Arriba el mes de febrer i amb ell el temps dels calçots. I a Vilasacra els conreen i per això en fan una fira, de la ceba i el calçot. ...
19/2/18
.@turismeolot Olotx2
›
Del 23 al 25 de febrer torna l' Olot x 2 . Es tracta d'uns dies on pots menjar, comprar, dormir i gaudir per a dues persones però n...
16/2/18
Restaurant Boira
›
Fa uns dies es va fer el Girona 10 , una proposta molt interessant on per 10 euros pots trobar menús de restaurants, peces de roba, fires i...
14/2/18
[#Cervesa] @MikkellerBeer #Dinamarca
›
Avui us presento una altra de les diferents cerveses que tinc la oportunitat de poder tastar gràcies a Cervezas Especiales , una pàgina we...
12/2/18
Espatlla de cabrit al forn amb patates panadera
›
Avui us presento una recepta de la meva sogre, l' Espatlla de cabrit al forn que ens va fer per Sant Esteve, acompanyada de patates a ...
2 comentarios:
9/2/18
Amanida de gamba vermella amb xampinyons
›
D'amanides se n'han de menjar! Normalment a la gent li solen agradar més que la verdura bullida i per això són un bon recurs. No ob...
‹
›
Inicio
Ver versión web