Va de teca
Pàgines
(Mover a...)
Inici
Restaurants
Amb Estrella
Formatges
Vi
Cervesa
Vermut
Dietes
Masia Empordà
Premsa
Podcasts
Lectures
Viatges
Blog amic
▼
31/1/18
Pizza d'escalivada amb formatge de cabra
›
Els que seguiu el meu bloc veure-ho que a casa ens agraden molt les pizzes. Tant ens agrada menjar-les en alguna pizzeria nova que descobri...
29/1/18
Recepta de base de pizza
›
A qui ni li agrada la pizza? Segurament que hi ha ben poca que gent a quin no li agradi, de fet jo no conec ningú. La pizza és un bon inve...
26/1/18
Taller: Oli d'oliva verge extra
›
Aquest passat dissabte vam anar a dues de les activitats programades de la Fira de l'Oli d'Espolla , al matí la visita guiada al Tr...
24/1/18
.@AHTRG_ Girona 10
›
Aquest proper cap de setmana, concretament ja des del divendres dia 26, i tot dissabte 17 i diumenge 28 Girona es convertirà en aparador p...
22/1/18
Risotto d'espàrrecs verds
›
A casa nostre som molt de fer risottos, n'hem elaborat de nata i xoriç , de pollastre a la mostassa , d'escarxofes amb formatge bla...
1 comentario:
18/1/18
.@ajespolla Fira de l'Oli i l'Olivera d'Espolla
›
Aquest cap de setmana proper se celebra al poble d'Espolla la 22a Fira de l'Oli i l'Olivera. Com cada tercer diumenge de gener ...
17/1/18
Pannini de formatge de cabra i tonyina
›
A vegades no et ve de gust cuinar però tens gana. Altres tens preparada alguna cosa que no t'acaba de venir de gust i altres et fas all...
15/1/18
.@PanaderiaObando Formatge cremós amb mini-regañá
›
Avui us parlaré d'un formatge potser poc conegut però que val la pena conèixer. Un cremós de Cañajeral. Característiques: és un f...
‹
›
Inicio
Ver versión web