7/8/17

Cook Up a Storm

Avui el post no és per ensenyar-vos una recepta, sinó una pel·lícula que em va agradar molt; el títol en anglès és "Cook Up a Storm", és a dir, "Cuina una tempesta". L'argument es basa en la competició entre dos restaurants japonesos, un de barri de tota la vida on hi va la gent de sempre, i l'altre, un restaurant nou d'alta cuina que obre just al seu davant.


Val la pena veure com elaboren les receptes, sobretot les del restaurant tradicional, amb el seu foc especial, els seus ingredients i la qualitat de les imatges mentre cuinen, que és molt bona.

La pel·lícula acaba amb una final desafiant que haureu de veure...

Us deixo amb un petit tràiler per si voleu fer-hi una ullada ;)


Any de la pel·lícula: 2017
País: Hong Kong
Gènere: Comèdia, Drama, Cuina

Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

30/7/17

Formatge amb codony

No ens cansarem mai de menjar formatges, sempre diem el mateix, però és que n'hi ha tants de diferents que en podries menjar cada dia de l'any sense repetir-ne cap.

En aquesta ocasió però us mostro una forma més de menjar-lo molt coneguda i que sol agradar força, amb codony artesà.  La combinació de formatge i codony és sublim.


26/7/17

.@info_plain Aperitius per a un vermut

Avui us proposo algunes idees molt senzilles per a picar. Per acompanyar un vermut, com és el cas, queden molt bé.


Partint d'un bon producte com són els xutneys de Plain & Simple podem fer algunes propostes, anem a veure!

21/7/17

Braç de gitano de patata

La meva àvia ja feia aquest braç de gitano de patata i ara, per sort, el fa la meva sogra. És un plat que m'agrada molt i que a l'estiu em ve molt de gust. Senzill de fer, molt vistós i boníssim, servit fred amb aquestes calors va genial. Aquí teniu la recepta!



19/7/17

Amanida freda de mongetes

La llegum és un aliment molt sa que s'hauria de menjar com a mínim un cop per setmana. A l'hivern barrejades amb verdures o guisades ens escalfaran bé i a l'estiu la millor manera de consumir-les és en forma d'amanida. Precisament les llegums admeten molts tipus d'ingredients diferents. A casa som molt partidaris d'idear diferents amanides per a refrescar-nos una mica. Avui us en presento una molt lleugera i fàcil de fer amb ingredients de temporada, com el tomàquet de Montserrat i el cogombre.


17/7/17

[#Vi] @AvgvstvsForvm Chardonnay

A Va de Teca, fa uns mesos havíem parlat d'un parell de vins, el Merlot-Syrah i el Look, d'aquest celler de la D.O. Penedès que està situat al vell mig de la via Augusta, motiu pel qual es dóna nom a aquest celler originari de El Vendrell, Avgvstvs Forum i que es remunten als voltants dels anys 80, quan van plantar les primeres vinyes ben a prop del mar Mediterrani.


14/7/17

Flam de formatge

A casa som uns ratolinets, ens encanta el formatge i tots els plats que en portin. Sempre si van amb formatge són un plus. Per això avui hem decidit provar de fer uns flams de formatge. Anem a veure'n la recepta que ja veure-ho que és molt senzilla.



12/7/17

[#Cervesa] @Singha_Beer #Tailàndia


Nom: Singha

Marca: Singha
Tipus: Pale Lager
Fabricant:  Boon Rawd Brewery
Origen: Bangkok, Tailàndia
Fermentació: Baixa
Grau:  5%
Ingredients: Aigua, maltai llúpol.
Mida: 33cl
Web: Singha Beer