Va de teca
Pàgines
(Mover a...)
Inici
Restaurants
Amb Estrella
Formatges
Vi
Cervesa
Vermut
Dietes
Masia Empordà
Premsa
Podcasts
Lectures
Viatges
Blog amic
▼
30/7/17
Formatge amb codony
›
No ens cansarem mai de menjar formatges, sempre diem el mateix, però és que n'hi ha tants de diferents que en podries menjar cada dia d...
26/7/17
.@info_plain Aperitius per a un vermut
›
Avui us proposo algunes idees molt senzilles per a picar. Per acompanyar un vermut, com és el cas, queden molt bé. Partint d'un ...
21/7/17
Braç de gitano de patata
›
La meva àvia ja feia aquest braç de gitano de patata i ara, per sort, el fa la meva sogra. És un plat que m'agrada molt i que a l'...
1 comentario:
19/7/17
Amanida freda de mongetes
›
La llegum és un aliment molt sa que s'hauria de menjar com a mínim un cop per setmana. A l'hivern barrejades amb verdures o guisade...
1 comentario:
17/7/17
[#Vi] @AvgvstvsForvm Chardonnay
›
A Va de Teca, fa uns mesos havíem parlat d'un parell de vins, el Merlot-Syrah i el Look , d'aquest celler de la D.O. Penedès que ...
14/7/17
Flam de formatge
›
A casa som uns ratolinets, ens encanta el formatge i tots els plats que en portin. Sempre si van amb formatge són un plus. Per això avui he...
12/7/17
[#Cervesa] @Singha_Beer #Tailàndia
›
Nom: Singha Marca: Singha Tipus: Pale Lager Fabricant: Boon Rawd Brewery Origen: Bangkok, Tailàndia Fermentació: Baixa Grau: 5...
10/7/17
Formatge Mahala
›
Ja sabeu que a casa som molt formatgers. Per això sempre que anem a algun lloc ens fixem amb els formatges de la regió i aquesta vegada, de...
‹
›
Inicio
Ver versión web