Va de teca
Pàgines
(Mover a...)
Inici
Restaurants
Amb Estrella
Formatges
Vi
Cervesa
Vermut
Dietes
Masia Empordà
Premsa
Podcasts
Lectures
Viatges
Blog amic
▼
24/4/17
El llibre i la rosa del meu Sant Jordi
›
Ahir va ser Sant Jordi, una diada molt maca i especial per a Catalunya. És un dia de goig, de passejar per la Rambla a triar la teva rosa p...
20/4/17
Salsa beixamel
›
Avui us deixo una recepta bàsica que gairebé tothom ha fet casa en diferents elaboracions i que trobem a molts plats de la nostra gastronom...
1 comentario:
18/4/17
[#Vi] @AvgvstvsForvm Merlot-Syrah
›
En aquesta ocasió tenim el gust de provar un dels fantàstics vins dels Cellers Avgvstvs Forvm. Es tracta d'un vi negre, amb una mica d...
13/4/17
Trifle de mascarpone, fruits vermells i ametlla caramel.litzada
›
Avui us porto uns postres típics de la cuina anglesa, un trifle . Es tracta d'una elaboració feta amb 3 capes; una crema que serveix co...
11/4/17
.@EHAEmporda .@ajfigueres Cuina Gitana
›
Aquest dissabte passat, dia 8 d'abril, ha estat el Dia Internacional del Poble Gitano . Un dia de celebració en el qual s'han fet u...
7/4/17
Baklava
›
El baklava és un dolç d'origen turc elaborat amb capes de pasta filo banyades en almívar o mel i farcides d'una pasta de nous tri...
2 comentarios:
5/4/17
.@Lagritta Pizzeria La Gritta
›
Cadaqués agrada a tothom, és un poble de mar molt bucòlic i amb molt d'encant. Cada estiu el visiten molts turistes i gent del país.
3/4/17
Showcooking amb l'Avia Remei i degustació de platets de conill
›
Dissabte passat, dins les activitats de la Fira del Conill de Vilafant es va fer una demostració de cuina amb la coneguda i estimada per ...
‹
›
Inicio
Ver versión web