Va de teca
Pàgines
(Mover a...)
Inici
Restaurants
Amb Estrella
Formatges
Vi
Cervesa
Vermut
Dietes
Masia Empordà
Premsa
Podcasts
Lectures
Viatges
Blog amic
▼
30/1/17
Xoriços a la sidra
›
El xoriç és un embotit originari de la Península Ibèrica. Es tracta d'un embotit curat a base de carn de porc picada i adobada amb esp...
27/1/17
Quiche de raïm i emmental
›
Feia molt de temps que volia fer una quiche . No sabia ben bé de què fer-la, ja que amb les quiches passa una mica com amb les truites, que...
2 comentarios:
25/1/17
Restaurant La Carpa de Banyoles
›
Avui us ensenyo un restaurant situat a davant de l'Estany de Banyoles, el Restaurant La Carpa , amb un menjador ben ampli i unes magníf...
23/1/17
Garrí al forn
›
El garrinet al forn és un plat típic de la cuina castellana, concretament el de Segovia, que és potser el que coneixem més, tot i que a Ma...
2 comentarios:
20/1/17
Pikata, Bilbao
›
Seguim de pinxos per Bilbao i és que no volíem marxar sense tornar a tastar algunes propostes més, així que vam anar a un altre bar a veure...
18/1/17
.@PetitPalaceHtls Petite Palace a Bilbao
›
Ja ho diu el títol del post, un petit palau al centre de Bilbao. Segurament el nom d'aquesta petita cadena d'hotels ja és exprés, j...
16/1/17
El Figón, Bilbao
›
Antigament un Figón era una casa de menjars on es donava beure i menjar per un preu modest, tot i que amb productes de no massa qualitat. ...
13/1/17
Cap i pota de vedella
›
Fa fred i quan les temperatures baixen sembla que ens ve més de gust uns plat de "callos". Sobretot si el fem amb un toc picant, ...
‹
›
Inicio
Ver versión web