Va de teca
Pàgines
(Mover a...)
Inici
Restaurants
Amb Estrella
Formatges
Vi
Cervesa
Vermut
Dietes
Masia Empordà
Premsa
Podcasts
Lectures
Viatges
Blog amic
▼
20/5/16
. @TrullFrancesc i el seu Menú Tradició
›
Divendres passat no podiem començar millor el cap de setmana llarg. Plegar de treballar i saber que t'esperen tres dies de mini vacance...
18/5/16
Garum Figueres
›
Garum és una botiga de cuina per emportar. Nosaltres la tenim a prop de casa i sempre hi veiem gent, així que l'altra dia vam decidir p...
16/5/16
. @fageda Triangles de camembert arrebossats amb mel i sèsam i melmelada de tomàquet
›
A casa, sempre ho hem dit, som formatgers. També sóm llaminers, per tant, perquè no fer un aperitiu que uneixi les dues coses? Amb les melm...
13/5/16
Patates amb ous trencats i xoriç ibèric
›
Avui un plat senzill però d'aquells que sempre venen de gust, tot i que no es poden menjar gaire sovint; Patates amb ous trencats i xor...
11/5/16
Què faria la Marie Kondo a la teva nevera?
›
Hola a tots!!! Avui us deixo amb una notícia de la Vanguardia Digital on parlen de mi a arrel d'haver escrit el llibre "Cuina i Re...
9/5/16
. @wellbeingworld La taula més original
›
Des de Renova , l'empresa derivada del tisú proposen un concurs al qual s'hi por participar a través de la seva pàgina web. La comp...
1 comentario:
6/5/16
Arròs amb castanyes
›
Una amiga meva m'ha fet aquest postres: arrós amb castanyes. Es tracta d'una recepta típica de Setmana Santa que es fa a Andalusia....
4/5/16
Espaguetis amb salsa de piquillos
›
La pasta a casa ens agrada molt i es pot presentar de tantes maneres, que podries menjar cada dia de l'any un plat de pasta diferent. ...
‹
›
Inicio
Ver versión web