Va de teca
Pàgines
(Mover a...)
Inici
Restaurants
Amb Estrella
Formatges
Vi
Cervesa
Vermut
Dietes
Masia Empordà
Premsa
Podcasts
Lectures
Viatges
Blog amic
▼
19/2/16
Mengem neules tot l'any
›
Qui diu que només es poden menjar neules per Nadal? De fet és una tradició a les nostres llars que durant les festes nadalenques hi hagi la...
17/2/16
Xató en got de vidre
›
Ara a l'hivern l' escarola està en la seva màxima esplendor. I a més, és temps de les xatonades , un plat mariner típic de la zona...
15/2/16
Ràpid al @BurgerKingUK de Londres
›
Aquest estiu passat vam anar a Londres i la veritat és que el menjar és car . Bé en general allà tot és car, sobretot si ho comparem amb el...
1 comentario:
11/2/16
La Piadina
›
Una piadina és com una espècie de pa pla elaborat amb farina de blat d'origen italià , típic de la regió de l' Emilia- Romanya . S...
9/2/16
Samfaina, la salsa catalana
›
Sabieu que la samfaina és una de les quatre salses bàsiques de la cuina catalana burgesa i popular , juntament amb l'allioli, el sofre...
1 comentario:
7/2/16
[#Vi] @collderoses
›
Feia temps que teníem pendent una visita a un celler per on hi havíem passat molts cops per davant i mai hi havíem anat, el Coll de Rose...
5/2/16
[#Cervesa] @moskadegirona - Negra
›
Nom: Moska de Girona - Negra Marca: Moska Tipus: Negra Fabricant: Birrart 2007 S.L. Origen: Sarrià de Ter, Girona, Catalunya Ferm...
2/2/16
Crema de carbassó
›
El carbassó és una verdura amb un baix contingut calòric , ja que està format per un 95% d'aigua. Pertany a la família de les curbitàc...
1 comentario:
‹
›
Inicio
Ver versión web