Va de teca
Pàgines
(Mover a...)
Inici
Restaurants
Amb Estrella
Formatges
Vi
Cervesa
Vermut
Dietes
Masia Empordà
Premsa
Podcasts
Lectures
Viatges
Blog amic
▼
18/1/16
Restaurant Antaviana
›
Aquestes passades vacances de Nadal, que per cert fa 4 dies que els gaudiem i ja semblen que en facin molts més, vam voler provar dos resta...
14/1/16
Amanida tèbia de gambes i bolets
›
Avui us presento una amanida, que tots sabem que es poden fer amb molts d'ingredients diferents. Aquesta la farem una mica més sofistic...
13/1/16
Entrepà planxat de gall d'indi i mozzarella amb cogombrets i mostassa dolça
›
Ara estan de moda els entrepans planxats, o almenys a m'ho sembla a mi ja que a molts bars i/o foodtrucks és habitual veure'n a la ...
12/1/16
[#Cervesa] @moskadegirona - D'estiu
›
Nom: Moska de Girona - D'estiu Marca: Moska Tipus: Rossa Fabricant: Birrart 2007 S.L. Origen: Sarrià de Ter, Girona, Catalunya...
11/1/16
Restaurant Can Badó
›
El cuiner Salvador Callís, conegut com a "Badó" , d'aquí el nom del seu segon restaurant que va obrir juntament amb la seva ...
7/1/16
[#Pasta] Espaguetis amb tomata i ou poché
›
Una recepta molt senzilla, boníssima i ràpida de fer que ens pot solucionar un àpat un d'aquells dies que estiguem més mandrosos i n...
1 comentario:
5/1/16
Arròs d'aprofitament
›
L'arròs, igual que les truites o les pizzes, es pot fer de qualsevol cosa que ens agradi, no en va, es tracta d'un producte molt...
‹
›
Inicio
Ver versión web