Va de teca
Pàgines
(Mover a...)
Inici
Restaurants
Amb Estrella
Formatges
Vi
Cervesa
Vermut
Dietes
Masia Empordà
Premsa
Podcasts
Lectures
Viatges
Blog amic
▼
18/8/15
Gotet de parmentier amb encenalls de pernil brasejat
›
El pernil dolç no només cal menjar-lo amb un tall de pa, sinó que el podem presentar de diferents maneres. Una d'elles la vam veure fa ...
2 comentarios:
12/8/15
Rotllets de pernil dolç i formatge farcits d'enciam amb reducció de Pedro Ximenez
›
Avui us presento una proposta d'entrant fred ideal per ara a l'estiu i per fer salut. Partint d'un pernil dolç de qualitat, el ...
8/8/15
[#Cervesa] @BrahmaCerveja
›
Nom: Brahma Marca: Brahma Tipus: Lager (fermentació baixa) Fabricant: Manufactura de Cerveja Brahma Villiger & Companhia Orige...
6/8/15
Fussiloni amb formatge blau i nous
›
A casa ens encanta la pasta, de totes maneres, freda en amanida ara a l'estiu, amb un bon sofregit de tomàquet, amb carn o amb qualssev...
1 comentario:
5/8/15
Experiència El Graner: Elaboració del pernil dolç
›
La meva última Experiència El Graner ha estat per veure el procés artesà d'elaboració del pernil dolç . Un embotit molt conegut i consu...
4/8/15
[#Cervesa] @NegraModelo
›
Nom: Negra Modelo Lager "Negra Modelo, mejor conocida como 'La crema de la cerveza', es una cerveza tipo Munich con 5.4...
3/8/15
Pastís de préssec emborratxat
›
Estem en plena temporada de préssecs i nactarines i són una fruita excel.lent per a menjar per postres però a vegades ens en regalen i com ...
2/8/15
Arrós de carbassó i xoriç
›
L'arrós és un altre d'aquells ingredients que es poden cuinar de moltes maneres i ademeten moltes combinacions. A l'estiu fred,...
‹
›
Inicio
Ver versión web