Va de teca
Pàgines
(Mover a...)
Inici
Restaurants
Amb Estrella
Formatges
Vi
Cervesa
Vermut
Dietes
Masia Empordà
Premsa
Podcasts
Lectures
Viatges
Blog amic
▼
29/5/15
Restaurant Mas Pla
›
El Restaurant Mas Pla és un restaurant situat a Borrassà on pots trobar cuina tradicional catalana. Ofereixen un menú els dies laborab...
28/5/15
Canelons de tonyina
›
Avui us proposo una recepta de canelons però fets amb una farsa de tonyina, ou dur, ceba i tomàquet. Ingredients per a 12 canelons: ...
3 comentarios:
27/5/15
Iogurt natural amb pols de galeta i melmelada
›
Avui us proposo una recepta ben senzilla però que no està malament si voleu donar un altre aire al vostre iogurt de sempre. Es tracta d...
26/5/15
Un àpat sa i lleuger amb el gall d'indi
›
Dissabte passat vam anar a buscar a la carnisseria Marcel Puigmal una mica de gall d'indi per fer-nos un segon plat de tall. El gall d...
1 comentario:
22/5/15
Formatge Emmental
›
L' Emmental és un formatge de pasta premsada cuita elaborat amb llet de vaca. És originàri de la vall del riu Emme (Alps Suïssos), d...
21/5/15
Mongeta de Santa Pau amb botifarra de perol
›
Un plat de llegum sempre ve de gust, a l'hivern calent guisat en suc o per acompanyar la carn i a l'estiu en forma d'amanida. ...
20/5/15
Unes gotes pels blocaires
›
Cada dia estic davant l'ordinador, ja sigui per feina com per oci o pel manteniment del bloc. La qüestió és que estem moltes hores fixa...
19/5/15
Còctel del @Boia_Nit marida el concert de @joandausa
›
Com a colofó de la jornada del "Vi Dolç Empordà" es va celebrar un concert d'en Joan Dausà als Jardins del Consell Comarcal...
‹
›
Inicio
Ver versión web