Va de teca
Pàgines
(Mover a...)
Inici
Restaurants
Amb Estrella
Formatges
Vi
Cervesa
Vermut
Dietes
Masia Empordà
Premsa
Podcasts
Lectures
Viatges
Blog amic
▼
20/3/15
Esmorzem a Gurb
›
Dissabte passat, en direcció a Montserrat, passant per l'eix vam parar a esmorzar en una àrea de servei a Gurb . Jo sempre pateixo quan...
18/3/15
Llesca de llom amb formatge Havarti i sal negre
›
M'agrada molt menjar un llom amb formatge. És un entrepà que crec que té molt d'èxit ja que agrada a gairebé tots els públics. Nosa...
17/3/15
Formatge: Havarti
›
Creat a mitjans del segle XIX per Hanne Neilsen, la dona d'un granger de Nova Zelanda que va viatjar per tot Europa per aprendre a fer ...
16/3/15
Crostinis de formatge blau amb mermelada de pebrot
›
Avui us presento una recepta tant senzilla però alhora tant bona. Una combinació excel.lent la de la confitura de melmelada de pebrot amb e...
Pel.lícula recomenada: "Un viatge de deu metres"
›
Ahir, tarda de diumenge plujós, vam mirar una pel.lícula que em va agradar molt, basada en el món de la gastronomia, "Un viatge de deu...
1 comentario:
15/3/15
Aprofita la subscripció a @cuinacat
›
Tothom qui més qui menys coneix la revista Cuina, i en el cas que no, ara en teniu una bona ocasió. La revista us ofereix una subscripció a...
13/3/15
Figa amb xocolata
›
Fa uns dies que vaig rebre unes figues delicioses, unes figues "Pata Negra" que diriem però literalment. Es tracta d'unes fi...
11/3/15
Magdalenes de llimona i llavors de chia
›
Una recepta que tenia ganes de fer és aquesta. Unes magdalenes amb propietats beneficioses per a l'organsime aportades per les llavors ...
1 comentario:
‹
›
Inicio
Ver versión web