Va de teca
Pàgines
(Mover a...)
Inici
Restaurants
Amb Estrella
Formatges
Vi
Cervesa
Vermut
Dietes
Masia Empordà
Premsa
Podcasts
Lectures
Viatges
Blog amic
▼
12/9/14
Nou col-laborador: Zumel Bajo
›
Des de fa segles, l'oli de Jaén s'ha distingit per la seva alta qualitat i suavitat de sabor. Les terres on neixen i el clima, done...
Esmorzar a l'Hotel Diana
›
L'esmorzar de l'Instagram de Tossa de Mar es va fer a l' Hotel Diana , un emblemàtic hotel modernista a dins el centre històr...
L'Insta Cadaqués
›
A l'InstaCadaqués no hi podien faltar els seus preuats i coneguts Taps . La base dels taps és un pa de pessic elaborat amb sucre, ous...
Esqueixada de bacallà
›
A l'estiu venen molt de gust plats frescos i un d'ells seria l'esqueixada de bacallà. Un plat complert, ple de vitamines de les...
Nou col-laborador: Sierra Mágina
›
Avui m'agradria acostar-vos un ingredient present a totes les llars, el rei de la dieta mediterrània , l' oli d'oliva . Ho faré...
4/9/14
El @Restaurantxado de Palafrugell
›
L'Agost passat vam anar al Restaurant Xadó de Palafrugell. Es tracta d'un restaurant que ofereixen tant cuina àrab com del bai...
1 comentario:
1/8/14
Croisant de la Botiga del Pa
›
M'agrada esmorzar un cafè amb llet i croisant, tot un clàssic que em perd, jo sóc més dolç al matí. A la Rambla de Figueres s'...
1 comentario:
Productes del Compte Arnau
›
Quin goig arribar a Sant Joan les Abadesses i veure tota una taula parada amb les seves especialitats tant dolçes (coques, entre a...
‹
›
Inicio
Ver versión web