Va de teca
Pàgines
(Mover a...)
Inici
Restaurants
Amb Estrella
Formatges
Vi
Cervesa
Vermut
Dietes
Masia Empordà
Premsa
Podcasts
Lectures
Viatges
Blog amic
▼
11/3/14
Amanida de tonyina i formatge fresc
›
Uns quants dies de més bon temps i sol i ja comencen a venir encara més de gust les amanides. Dic encara perquè a mi m'agraden tot i qu...
Aquest mes a "Memòries d'una Cuinera" amb patates farcides! :)
›
Cada mes al blog Memòries d'una cuinera tracten una recepta determinada i aquest passat mes eren: patates farcides, així que jo hi vaig...
9/3/14
La taronja "Sanguina"
›
Avui us parlaré d'una varietat de les tantes que hi ha de taronges, de la "sanguina"o sanguínia, coneguda així pel seu color...
6/3/14
Productes del mercat
›
M'encanta anar al mercat, m'agrada anar a les parades de pagesos i veure el producte que tenen. Jo acostumo a comprar sempre a la m...
2 comentarios:
Patates d'Olot
›
No es pot anar a Olot i marxar sense provar i/o comprar les seves patates d'Olot. Unes patates tallades fines a làmines, que envolten u...
1 comentario:
Pollastre a l'ast de La Cassoleta
›
Aquest passat cap de setmana vam provar el pollastre a l'ast de La Cassoleta. Un pollastre condimentat amb herbes, suau, comparat ...
1 comentario:
Restaurant: El Mig
›
Aprofitant el cap de setmana de l'Olot per 2 , vam anar a passar el dia a aquesta cuitat envoltada de volcans. Vam arribar el dissabte ...
Un esmorzar de diumenge
›
Quin bon dia, llevar-te i saber que t'espera una napolitana de xocolata i que millor per acompanyar-la que un bon Capuccino. Amb un xic...
‹
›
Inicio
Ver versión web