Va de teca
Pàgines
(Mover a...)
Inici
Restaurants
Amb Estrella
Formatges
Vi
Cervesa
Vermut
Dietes
Masia Empordà
Premsa
Podcasts
Lectures
Viatges
Blog amic
▼
20/2/14
Nou col-laborador al blog: Bodega Pirineos
›
Fundadora de l'origen de Somontano, Bodega Pirineos conte amb la vinya de secà més històrica i millor adaptada al medi rural . Això el...
A l'hivern és temps de taronges
›
La taronja és la fruita per excel-lència de l'hivern , dóna color als mercats i és quan la podem trobar en seu millor moment, tot i qu...
17/2/14
El Fiporc 2014, tot un èxit
›
Èxit de visitants durant la primera jornada de FIPORC 2014 • Més de 4000 persones van visitar Fiporc durant el primer dia de fira. • S’...
1 comentario:
Pizza d'escalivada
›
Un típic plat de la gastronomia catalana és l' escalivada . És un plat que tan és bo a l'hivern, calent per acompanyar carns o com ...
Neules crocanti
›
No sabia si posar aquestes neules al blog o no. L'altra dia vam anar amb ma mare a un supermercat que tenen molts productes d'aquí ...
10/2/14
Premium König
›
Divendres al vespre, després de tota la setmana treballant, quina és la millor manera de començar el cap de setmana? Doncs per exemple amb ...
Aquest proper cap de setmana: Fiporc 2014
›
Riudellots de la Selva es situa al mapa europeu com el segon municipi d’Europa on hi passen més porcs el dia. Un total de 22.000 porcs dia...
6/2/14
Oli Masetplana
›
L'altre dia ens van convidar a anar a una demostració d'una premsada d'oli de manera artesanal a l'empresa familiar d&...
‹
›
Inicio
Ver versión web