Va de teca
Pàgines
(Mover a...)
Inici
Restaurants
Amb Estrella
Formatges
Vi
Cervesa
Vermut
Dietes
Masia Empordà
Premsa
Podcasts
Lectures
Viatges
Blog amic
▼
31/12/13
Bombons belgues
›
Mireu quin regalet he rebut de la meva ex-companya de feina, uns bombons belgues d'una xocolateria d'aquí el barri que tenen tot ...
L'esmorzar d'InstaPeralada
›
L' últim Instagram de l'any , un dia molt esperat ja que ja portàvem un temps sense i tots estem pendents de si se'n faran més ...
28/12/13
Menció al blog Tast
›
El blog col·laborador Tast , que fa poc temps em van enviar algunes mostres dels seus productes , he vist que aquesta setmana m'han f...
1 comentario:
23/12/13
I el guanyador és...
›
Tot i el poc èxit que ha tingut, hem arribat a la data de la seva conclusió i hem fet el sorteig a través de random.org En aquest cas...
Nou col·laborador: Cervesa Sevebrau
›
L'altre dia vaig tenir una alegria en forma daurada i no es tracta pas d'una joia, no... sinó d'una daurada d'un altre t...
1 comentario:
19/12/13
Pizza d'escalivada
›
La meva sogra quan fa escalivada sempre pensa en mi i me'n dóna :) Sap que m'agrada molt i jo no n'acostumo a fer. Normalment l...
4 comentarios:
Espaguetis amb tomàquet verd
›
La pasta, aquest plat que tan ens agrada i ens dóna joc a la cuina. Combinable amb molts ingredients i que la podem presentar de mil manere...
Un suís
›
Com ens agrada el suís. Des que un dia tot passejant per Figueres, en una d'aquelles tardes d'hivern que fa força fred per estar al...
‹
›
Inicio
Ver versión web