Va de teca
Pàgines
(Mover a...)
Inici
Restaurants
Amb Estrella
Formatges
Vi
Cervesa
Vermut
Dietes
Masia Empordà
Premsa
Podcasts
Lectures
Viatges
Blog amic
▼
27/11/13
Innovació i dinamització de la botifarra dolça
›
Diumenge passat va tenir lloc a la biblioteca del Castell de Peralada la presentació de la botifarra dolça . Una botifarra dolça igual que ...
1 comentario:
21/11/13
Sorteig àlbums Pielfort :)
›
Pielfort va ser fundada per un artesà de la pell amant de la fotografía ja va vora 40 anys, i ha esdevingut un referent a nivell m...
3 comentarios:
19/11/13
He guanyat el sorteig del cumpleblog del Dulce Paladar
›
Gràcies al sorteig que feia el blog Dulce Paladar he pogut provar algunes varietats de raïm d'Uvasdoce que sortejava com a premi. Em v...
1 comentario:
Formatge Moncedillo
›
Us presento un col-laborador nou al blog: Moncedillo , que es dediquen al món dels formatges i els iogurts de forma tradicional. La seva...
Innovació i tradició a la botifarra dolça
›
El Gremi de Carn de les comarques gironines fusiona innovació i tradició en una botifarra dolça envasada i de llarga durabilitat És...
14/11/13
Vichy Catalan - Circuit Termal
›
A arrel d'un "Instagram Your City" que havia organitzat el Patronat de Turisme de Costa Brava a Caldes de Malavella fa unes...
L'avió de tornada amb Pullmantur
›
Tornant cap a Madrid, ens van donar sopar a l' avió , no massa bo aquest cop, sort que veniem tips dels àpats de l'hotel. - Una a...
Els coctails de l'Occidental Grand Punta Cana
›
Si una cosa tenen en comú els hotels del Carib són la gran varietat de coctails que ofereixen. Tant si t'agrada l'alcohol com si no...
‹
›
Inicio
Ver versión web