9/9/13

Orxata ben fresqueta

Ara a l'estiu a qui no li ve de gust un bon got d'orxata freda? Fins fa poquissim a mi no m'agradava massa, però ara fa poc l'empresa Costa ens va enviar un bric d'orxata i la veritat és que em va agradar molt.

Era una orxata ecològica, amb un gust i sabor potent a xufla. Totalment artesana, deliciosa.

Ens la vam acompanyar amb alguns boers de nata de Coral i vam gaudir d'allò més!!!




Com m'agrada berenar

Una cosa que m'agrada fer quan estic de vacances és anar a berenar. La veritat és que m'encanta anar a alguna cafeteria a fer el típic croissant i cafè amb llet. Ho puc fer perfectament al matí, ja que per sort, començo a treballar tard, i a la tarda només ho faig per vacances. De fet tampoc és que em calgui berenar perquè la veritat és que m'agrada molt més anar a esmorzar, que és quan més gana tinc i va fantàstic per començar bé el dia. Així que és el que més acostumo a fer.

Ara però us mostro una molt bona oferta que tenen en una cafeteria molt coneguda de la ciutat, que tant es pot gaudir a l'hora d'esmorzar com de berenar.


El croissant està molt tovet i bo, és flonjo, pesa una 65 grams. Acompanyat del cafè amb llet, és una bona relació qualitat-preu.

Nou Mistol Multiusos

Ens ha arribat una Mistol Multiusos, gràcies a l'empresa Henkel Ibérica, que ha decidit col.laborar al nostre blog.

Ara, per vacances havíem fet la cuina més per sobre, i aquest cap de setmana passat vam decidir netejar-la a fons. I no vegis lo bé que ha anat aquest Mistol. Res d'anar canviant de producte, amb aquest nou Mistol pots netejar tant les paelles, cassoles i altres estris de cuina com l'encimera, la vitroceràmica i fins i tot el terra. També teniem l'eixugamà amb alguna taca de greix, doncs també el vam netejar amb aquest producte, posant-hi un raig abans de posar-lo a la rentadora. Va quedar com nou.

La veritat és que funciona molt bé i s'agraeix que tingui tantes utilitats en un sol envàs. A més fa molt bona olor :)

I és que Mistol està present a moltes de les nostres llars. Existeixen ja des de l'any 1950!! Per això tots confiem en aquesta marca ;)



Un arrós negre ben senzill

Quan caldos Aneto va decidir col.laborar al nostre blog, ens va obsequiar amb alguns brics de la seva gamma. Una d'aquestes era per fer arrós negre, així que anem a veure com el faríem amb la seva ajuda:

Ingredients per a 2 persones:

Mig litre del bric Aneto Arrós negre
1 llauna de musclos al natural Calvo
2 tasses mitjanes d'arrós 

Elaboració:

Posem en una paella el brou a bullir. Quan ja estigui ben calent hi evoquem l'arrós i el suc al natural dels musclos i anem remenant. Deixem al foc uns quinze minuts, que veurem que l'arrós ja ha absorbit el caldo. Gairebé al final hi afegim els musclos al natural i remenem tot bé. Apaguem el foc i ja podem servir-lo!

Queda un arrós boníssim i senzill de preparar :)


 

Un altre gelat de iogurt...

... aquesta vegada va ser el dia final de les Fires de la Mare de Déu d'Agost que se celebren a Roses.

Vam fer un dia complert de platja al matí, dinar a casa dels meus pares, per acomiadar-nos de les vacances i, de pas, celebrar el meu pre-aniversari. Aquest any em tocava fer anys a Punta Cana :). Així que ja vaig tenir els meus regalitus uns dies abans. Està molt bé això de celebrar l'aniversari mentre et trobes viatjant, també em va passar a quan vam anar a Egipte, durant el creure pel Nil.

Doncs res que a la tarda, fen t un vol per Roses, vam aprofitar per tastar un gelat de iogurt que oferien al costat d'un restaurant molt bufó que hi ha al Passeig de Santa Margarida.

La terrina de gelat era molt econòmica, la gran costava 2'5 euros i potser hi havia menys toppings que a algunes cadenes de iogurt més conegudes, però no estava gens malament.

El gust del iogurt era amb un toc àcid, tal com m'agrada a mi, i a més t'oferia la possibilitat de triar-lo soft, cosa que de bon grat vam accedir.

De toppings vaig demanar pipes caramelitzades, les quals estaven un xic musties, conguitos de xocolata negre, virutes de xocolata negre i blanca, quadradets de tofee (aquest encara no l'havia vist mai) i boles d'arrós banyades amb xocolata blanca. I de fons portava un xic de salsa de xocolata.

Bona relació qualitat-preu, ja que per aquest preu sovint el gelat és molt més petit i força menys ple.




Uns bombons pel meu Sant

Vam quedar que no celebraríem els sants, perquè entre que són un motiu més religiós i que després ja no saps que regalar les altres dates...


Però aquest anys, he tingut dos molt bons regals, un que ja fa un temps que en tinc, que són unes sandàlies de cunya roses, molt maques, modernes i originals i l'altre rebut el dia del meu Sant a primera hora del matí, una magnífica caixa de bombons del Gluki.

Són uns bombons totalment artesans i que n'hi ha un del l'assortiment que en fan que és el que més m'agrada, el d'avellana. Així que el proper cop crec que menjaré només aquests. Són realment exquisits.


Una xocolata amb llet molt fina i a l'interior, una autèntica crema d'avellanes i xocolata. Té un gust molt encertat i et deixa un flavour intens a aquest fruits sec, indescriptible!!!

Que feliç jo amb la meva caixa de bombons, gràcies guapissim!!!!!!!!!!!!!!!!!

Un gelat al Delicae

Un dia d'aquests d'estiu, concretament el dissabte que celebràvem el meu sant i de pas l'aniversari del meu home, vam dinar al Tagliatella, però enlloc de fer les postres allà, força més cares, tot i que, delicioses, vam fer un gelat de iogurt.

Vam provar el del carrer on treballo, que els amos són molt agradables i ens van servir molt bé.

Dos gelats mitjans de iogurt, molt sana la base, però no tant els toppings;

El meu com a base portava sirop de xocolata amb llet, després el gelat de iogurt i smarties, m&ms, lacasitos de xocolata negre, alguns fideus de xocolata i una mini-oreo. I per acabar de rematar, nocilla i xocolata blanca, que en contacte amb la fredor del gelat, queden solidificats i queda un gelat súper bo.

Després trenques les xocolates que han quedat dures i ja vas trobant el iogurt més àcid amb els toppings xocolatejats triats, per finalment trobar-te el xarop de xocolata amb la resta de gelat de iogurt que queda.

Un petit plaer que tant de gust ve a l'estiu!






30/8/13

Si esteu per Segovia...

no podeu marxar sense provar l'exquisit garrinet i xai que tradicionalment fan en aquesta zona. Cuits al forn de llenya d'una manera artesana que porten fent des de l'any 1987, els trobareu a El Rancho de Aldegüela, a Segòvia. 


Disposen d'una extensa carta amb les especialitats que tan caracteritzen la seva zona, com són el garrinet i el xai cuits al forn de llenya. Per acompanyar un bon vi a triar entre les més de  150 referències de les quals disposen. I ja per culminar un gran menjar, unes postres totalment artesanes que et faran les mil i una delícies.


I al costat del Rancho hi tenen un altre restaurant de menús, tan diari com de cap de setmana, anomenat La Taberna. El menú diari és a 10 euros i el de cap de setmana el tenen per 15. Una excel-lent relació qualitat-preu. Si voleu reservar us assegureu dinar bé. També es pot encarregar pels sopars de divendres i dissabtes.

I per si fos poc, encara disposen d'un altre restaurant, en aquest cas on ofereixen racions que es diu El Bar. Situat a l'entrada de la finca per fer-hi algun vermut abans del dinar acompanyat d'algunes de les seves tapes. No admet reserves.

Després d'un bon àpat que millor que quedar-se a dormir al seu hotel o a la Posada. Un lloc tranquil i bonic on poder descansar i gaudir del paisatge. L' hotel és de quatre estrelles situat en un entorn envoltat de natura i aire pur. És el lloc perfecte si vols fer una escapada romàntica amb la teva parella o si vols passar un cap de setmana gurmet, ja que a més de la seva excel.lent cuina te la pots endur a casa a través de la seva botiga amb productes exquisits.
I si vols fer un bon regal, tenen uns bons regals que segur que faran ben contents a qui regalis poder disfrutar de l'hotel i les seves comoditats, així com poder degustar la seva elaborada cuina.
Un lloc ideal també per a casaments, ja que disposa de gran salons.

Una cosa molt bona que té és que a través de la seva pàgina, a l'apartat d'agenda,  et pots anar informant de les setmanes gastronòmiques que fa la finca així com alguns concerts, entre altres.

Si us decidiu a anar-hi, us deixo la direcció:

Pza Marqués de Lozoya 3
40160 Torrecaballeros (Segovia)
921 401 060