Va de teca
Pàgines
(Mover a...)
Inici
Restaurants
Amb Estrella
Formatges
Vi
Cervesa
Vermut
Dietes
Masia Empordà
Premsa
Podcasts
Lectures
Viatges
Blog amic
▼
19/8/13
Un bon japonès a Madrid
›
La cuina japonesa abans era més desconeguda i ara, en canvi, sembla que en mica en mica s'obre camí. Qui no ha sentit a parlar mai del...
17/8/13
Marisc per ara a l'estiu
›
Aquesta època de l'any és la que ve més de gust una bona mariscada. Si esteu per Madrid no us penseu que perquè no tinguin mar no pod...
16/8/13
Premis Blogs Catalunya 2013
›
Hola! aquest any em presento als premis de Blogs Catalunya 2013 i aquest post no és per mostrar-vos cap recepta, sinó per demanar la vostr...
15/8/13
Magdalenes de coco lleugeres
›
Per variar una mica de la coca, hem decidit elaborar unes magdalenes. Aprofitant que teniem aquests motlles de silicona de colors tan visto...
1 comentario:
Torrades amb escalivada i formatge de cabra
›
Quan fem escalivada ens pot servir per acompanyar un tall de carn o peix. Com un primer plat, per posar al cim d'una pizza o fer per un...
1 comentario:
Espaguetis amb fals pesto
›
Avui uns espaguetis diferents. Per provar coses noves, hem fet un pesto diferent, amb algunes variacions. Ingredients per a 2 persones: ...
2/8/13
Croquetes de pernil
›
Avui us mostro unes croquetes de pernil . Són comprades a la carnisseria d'un supermercat que no diré per no fer publicitat. La veritat ...
De patata a producte de patata
›
Quin títol més estrany haureu pensat al llegir-lo en aquest post. I és que fa referència a Aviko , una de les majors empreses processadores ...
‹
›
Inicio
Ver versión web