Va de teca
Pàgines
(Mover a...)
Inici
Restaurants
Amb Estrella
Formatges
Vi
Cervesa
Vermut
Dietes
Masia Empordà
Premsa
Podcasts
Lectures
Viatges
Blog amic
▼
12/6/13
Les flors mel-líferes
›
Fa uns dies, a la Fira del Corpus de Borrassà, vam assistir a alguns molt interessants que van organitzar. Un d'ells és el que ja us he...
6/6/13
Taller de cuina amb flors
›
Aquest passat diumenge, dia 2 de juny del 2013, es va fer a Borrassà la VIII Fira del Corpus. És una fira maca, on la gent del poble elabor...
1 comentario:
Pota de pop a la brasa
›
Un dels meus plats preferits, últimament en tinc molts :), serà que em coincideix que sempre hi ha alguna cosa o altre :) Doncs si...
Risotto de sobrassada i formatge
›
A vegades tens ingredients a casa que fa més dies que corren per la nevera i dius, els haig de gastar. Sovint, però, no saps com. Doncs l...
Els taps de Cadaqués
›
Dissabte passat vam anar a Cadaqués ja que feien una trobada d'Instagramers. Intentem anar a cada trobada que fan organitzada per Insta...
Maionesa d'all
›
Quan arriba aquesta època de l'any sempre sóc més propensa a consumir maionesa. Molts plats d'estiu s'elaboren amb aquesta sals...
Patates farcides
›
Avui farem unes patates farcides, una recepta molt versàtil i fàcil de fer. La patata sempre et permet realitzar una gran varietat de plats...
2 comentarios:
Eurofrits
›
Avui us parlaré d'una empresa de productes congelats: Eurofrits . A Eurofrits aposten per la Qualitat, perquè el seu principal objecti...
‹
›
Inicio
Ver versión web