Va de teca
Pàgines
(Mover a...)
Inici
Restaurants
Amb Estrella
Formatges
Vi
Cervesa
Vermut
Dietes
Masia Empordà
Premsa
Podcasts
Lectures
Viatges
Blog amic
▼
6/6/13
Risotto de sobrassada i formatge
›
A vegades tens ingredients a casa que fa més dies que corren per la nevera i dius, els haig de gastar. Sovint, però, no saps com. Doncs l...
Els taps de Cadaqués
›
Dissabte passat vam anar a Cadaqués ja que feien una trobada d'Instagramers. Intentem anar a cada trobada que fan organitzada per Insta...
Maionesa d'all
›
Quan arriba aquesta època de l'any sempre sóc més propensa a consumir maionesa. Molts plats d'estiu s'elaboren amb aquesta sals...
Patates farcides
›
Avui farem unes patates farcides, una recepta molt versàtil i fàcil de fer. La patata sempre et permet realitzar una gran varietat de plats...
2 comentarios:
Eurofrits
›
Avui us parlaré d'una empresa de productes congelats: Eurofrits . A Eurofrits aposten per la Qualitat, perquè el seu principal objecti...
Sorpresa: Búlgars!!
›
Ahir la meva sogre ens va comprar uns búlgars , em va fer una il.lusió quan m'ho va dir el meu home, m'encanten! Em va enviar a...
L'estiu ja és aquí!!
›
Sembla que per fi comencen a pujar les temperatures, i mentrestant si voleu participar a diferents sortejos organitzats per Totombola, nomé...
2/6/13
Espaguetis amb ous de llissa i nous
›
Ingredients per a 2 persones: 250 g. d'espaguetis 40 g. de nous de Califòrnia triturades 1 gra d'all 50 g. d' ous de llis...
3 comentarios:
‹
›
Inicio
Ver versión web