Va de teca
Pàgines
(Mover a...)
Inici
Restaurants
Amb Estrella
Formatges
Vi
Cervesa
Vermut
Dietes
Masia Empordà
Premsa
Podcasts
Lectures
Viatges
Blog amic
▼
21/5/13
Triumvirat a l'Escala, el garum
›
El garum és una salsa feta a partir de vísceres fermentades de peix. A l'antiga Roma era considerada un aliment afrodisíac al qual nomé...
2 comentarios:
Especial decoració
›
Avui l'entrada que us faig és per anunciar-vos una botiga especialitzada en teles de decoració anomenada Susana Manzanaro. Hi podeu tro...
Aniversari Tete al Càlid Cafè
›
El passat dissabte dia 4 de maig el meu germà va fer 40 anys, tot i que no els aparenta :) En ple dies de celebració de Fires i Festes de ...
15/5/13
InstaFigueres
›
Aquest passat dia 1 de maig, dia de les paradetes a Figueres, es va celebrar l'Instagram your city a Figueres. Vam ser més de 100 perso...
Sanferbike: botigues especialitzades en bicicletes
›
I no només en bicicletes sinó en ciclisme en general i triatló per a tots. Si en voleu conèixer més no dubteu a visitar la seva pàgina we...
9/5/13
Assortiment de pintxos
›
Aquest dissabte passat vam decidir fer-nos una selecció de pinxos , aprofitant alguns dels productes enviats molt amablement per les cases ...
3 comentarios:
Restaurant El Setrill d'Or
›
Avui tinc el plaer de mostra-vos un restaurant que li tinc molt de carinyo ja que és on anava sovint quan festejava amb la meva parella: El...
Peix amb samfaina
›
Un plat que m'agrada moltissim ja des de ben petita és la samfaina . Normalment sol acompanyar el baca llà, però també la podem troba...
‹
›
Inicio
Ver versión web