Va de teca
Pàgines
(Mover a...)
Inici
Restaurants
Amb Estrella
Formatges
Vi
Cervesa
Vermut
Dietes
Masia Empordà
Premsa
Podcasts
Lectures
Viatges
Blog amic
▼
28/2/13
Un nou col.laborador: STAR
›
Quina il.lusió em va fer saber que l'empresa d'embalatge STAR estava disposada a col.laborar al nostre blog. M'agrada embo...
24/2/13
Patata i ceba, amb pernil i ou trencat
›
Ingredients per a 2 persones: 2 ous de pagès 3 patates de Galícia 2 ceba de Figueres 10 llesques fines de pernil Espuña oli d...
1 comentario:
Truita de patates
›
Ingredients per a 2 persones: 4 patates de Galícia 2 cebes de Figueres 4 ous de pagès oli d'oliva verge extra sal i pebre ...
21/2/13
Nou col.laborador: Comenaranjas
›
És època de taronges i que millor que menjar unes taronges naturals que ens han fet arribar l'empresa Comenaranjas . Ofereixen un ...
20/2/13
Hamburguesa amb nucli de formatge d'ovella tendre Vega Sotuelamos
›
Avui hem fet un dinar diferent, senzill però bo :) Hem comprat quatre hamburgueses de cavall, que te les fan al moment, et piquen un tros ...
Risotto d'amanida d'algues
›
Avui he dinat un risotto de tres tipus diferents d'algues que em van enviar l'empresa Porto Muiños , concretament una amanida de ma...
1 comentario:
Aniversari mama
›
Diumenge passat vam celebrar l'aniversari de la meva mare. En realitat va fer anys el divendres dia 15 de febrer però ens vam reunir to...
‹
›
Inicio
Ver versión web