Va de teca
Pàgines
(Mover a...)
Inici
Restaurants
Amb Estrella
Formatges
Vi
Cervesa
Vermut
Dietes
Masia Empordà
Premsa
Podcasts
Lectures
Viatges
Blog amic
▼
19/2/13
Ous farcits
›
Un entrant que sol agradar a tothom i que resulta un plat bufó són els ous farcits. Es poden fer de moltes maneres, però a l'hivern sol...
2 comentarios:
I els regals van ser...
›
Un mp3 aquàtic que ella ja volia per nedar amb música i un croissant gegant. A la fleca on anem cada dia a buscar el pa fan per encàrrec cr...
Una senyora napolitana
›
Dissabte passat, abans del dinar al restaurant val decidir passar el matí al Pertús. Passejant pels supermercats més que res, que ens recor...
18/2/13
Can Tenlí
›
Dissabte al migdia vam anar a dinar en un restaurant a Maçanet de Cabrenys, em va tocar en un concurs del facebook i la veritat és que en v...
14/2/13
Nou col.laborador: Gourmet Garden
›
Tenim un nou col.laborador al blog: Gourmet Garden . Són una empresa innovadora procedent d'Australia que disposa d'una gran selecc...
Avui: Macarrons de la mama
›
Avui dijous, un bon dia de la setmana perquè demà ja és divendres, si, por fin es viernes!!!!! I avui un dels meus plats preferits, els ma...
1 comentario:
Un postre pel dia dels enamorats...
›
Gràcies a bombons Cudié avui hem tingut un Sant Valentí de luxe. Hem pogut tastar els seus romàntics bombons. Són uns bombons amb un pètal...
Tornem al Calid Café
›
Dissabte passat vam anar a menjar fora, invitats pels meus pares mitjançant un whatsapp, al Calid Café. La veritat és que el nom si escau,...
‹
›
Inicio
Ver versión web