Va de teca
Pàgines
(Mover a...)
Inici
Restaurants
Amb Estrella
Formatges
Vi
Cervesa
Vermut
Dietes
Masia Empordà
Premsa
Podcasts
Lectures
Viatges
Blog amic
▼
14/2/13
Crema de carbassó amb fils cruixents de pernil salat
›
Avui fem una senzilla, sana i bonissima crema de carbassó. És una bona manera de menjar verdura d'una forma molt agradable, perquè la v...
1 comentario:
Arrós a la cubana
›
Molts dilluns, el dinar que fem a casa dels meus pares és arrós a la cubana. Ja que els dilluns són dies més llejos i pesats, perquè encara...
3 comentarios:
8/2/13
Nou col.laborador: Quesos Vega Sotuelamos
›
Tenim un nou col.laborador al blog: Quesos Vega Sotuelamos . Ens fa especial il.lusió tenir-lo amb nosaltres i així poder provar els seus f...
7/2/13
Espaguetis amb formatge blau i nous
›
Ens encanta la pasta, de tota manera i amb tot tipus de salses. Avui n'elaborarem una amb formatge, un dels nostres ingredients preferi...
Nou col.laborador: Truvía
›
Tenim un nou col.laborador al blog, Truvía , un edulcorant sense calories elaborat a partir de la planta de Stevia . Truvía aporta als ali...
Tapeta de morcilla
›
Aquest dissabte, com que encara ens quedaven morcilles de Burgos gentilesa de Rios , ens vam decidir muntar com una espècie de tapeta. Vam...
Avui: Catànies Cudié
›
Ohhhhh, quins postres tan bons, faig festa major quan tinc la oportunitat de menjar-ne, però sabeu a què em refereixo? A les catànies, són ...
2 comentarios:
3/2/13
Patates a la Riojana
›
Avui, dia de tramuntana a Figueres, què millor que fer un plat per entrar en calor! Unes delicioses patates a la Riojana! :) Ingred...
1 comentario:
‹
›
Inicio
Ver versión web