Va de teca
Pàgines
(Mover a...)
Inici
Restaurants
Amb Estrella
Formatges
Vi
Cervesa
Vermut
Dietes
Masia Empordà
Premsa
Podcasts
Lectures
Viatges
Blog amic
▼
13/12/12
Un àpat al Jamaica
›
Diumenge passat vam anar a menjar al Jamaica. Ja feia dies que volíem provar un dels seus pastissos, que la veritat fan molt bona pinta. El...
1 comentario:
Formatge: Le Brebiou
›
De la seleccio de formatges francesos us presento Le Brebiou . Un formatge pur de llet d'ovella, amb una textura fina i fondosa. De gus...
Un plat de Delicatessen La Ermita
›
Fa uns mesos ja l'empresa Delicatessen La Ermita ens va enviar un magnífic lot amb els seus productes. Un d'ells era el "coci...
9/12/12
Els plats del Firatast 2012
›
Diumenge passat, l'últim dia del Firatast, vam anar a veure i provar els diferents tasts que oferien la gran diversitat de restaurant...
8/12/12
Nou col.laborador: Monsalud
›
L'empresa de pernil Ibèric de Gla Monsalud ha decidit col.laborar al nostre blog. Estem molt contents amb la seva participació al b...
Pizza i massa casolana
›
Dissabte passat, un dels dies que més fred va fer, ens vam fer una pizza ben calenteta. Vam decidir elaborar, per primera vegada la massa n...
1 comentario:
Nou col.laborador: Maximiliano Jabugo
›
L'empresa Maximiliano Jabugo col.labora al nostre blog. A la cuna del millor pernil del món a Jabugo és precisament on es troben els a...
30/11/12
El Firatast arrenca amb força!
›
Firatast arrenca el primer dia amb més de 2000 visitants, i supera així l’assistència del primer dia en ediciones anteriors. · ...
1 comentario:
‹
›
Inicio
Ver versión web