18/8/12

Sorteig!

Us anuncio dos sortejos, tots dos de productes de maquillatge, per posar-nos guapes per aquest estiu :)

Un és el blog "Maquillate hoy"  on teniu temps fins el 30 de setembre.






I l'altre blog és "El Rincón de la Cosmética" on també us hi podeu apuntar fins a final del mes de setembre.



Apunteu-vos-hi!!!

15/8/12

Té fred aromatitzat de mojito

El diumenge passat, després d'un passeig per Figueres, al arribar a casa ens vam fer una de les infusions d'estiu que ens va enviar El Mundo del te.


Concretament vam fer el té fred aromatitzat de Mojito.

- Vam agafar gel i el vam picar.

- Parale.lament vam escalfar aigua i vam deixar reposar la bosseta del té un parell de minuts.


- Vam posar el gel en una tassa i el líquid del té.

 
 - Es barreja tot i llest, un refrescant té amb gust de mojito per a una tarda càlida d'estiu!

Repetim Jamaica!

Si si, això del batut ens va agradar tant que hi vam tornar.
En aquesta ocasió en Ramon es va demanar un batut de xocolata. Era molt bo, amb la nata i un gust bo  de xocolata, més potent que el de Kit-Kat que em vaig prendre jo l'altra vegada.
I jo, vaig provar un Frappèlatte. Estava boníssim, cremós i suau. amb un gust a cafè molt delicat i la textura molt encertada. Perfecte de fred per poder-ne extreure tots els flavours.



Pannini casolà

L'altra dia ens vam fer uns panninis casolans. A vegades si et sobra alguna cosa d'embotit o tens algun tall de carn per la nevera que t'ha quedat d'algun àpat pot gastar-lo elaborant uns panninis.

Ingredients:

- mitja barra de pa, nosaltres vam fer servir una provençal
- 1 pot de tomàquet natural
- formatge gouda
- tacos de gall d'indi (d'embotit)
- formatge de cabra
- oli d'oliva verge extra
- sal
- orenga

Elaboració:

- Primer de tot posem el tomàquet a fregir amb un xic de sal i oli d'oliva.
Mentre parteixes el pa per la meitat i talles el gall d'indi en taquets petits i també el formatge de cabra.

- Una vegada el tomàquet ja està fregit, l'escampes al pa, hi poses el daus de gall d'indi, els daus de formatge de cabra i algunes llesques de gouda.

- Hi espolses un xic d'orenga i ho forneges fins que els formatges es desfasin.
I voilà :)


11/8/12

Cervesa Duff

Qui no coneix la cervesa Duff d'haver-la vist a la sèrie dels Simpson? 
La cervesa per excel·lència preferida d'en Homer i d'en Barney (i que tants bons eructes li han proporcionat)


És curiós com a vegades, el fet de veure un producte determinat en una sèrie de ficció o una pel·lícula, pot acabar generant un interès tant gran fins al punt que algú es decideixi per produir-lo a la vida real.

Aquest és el cas de la cervesa Duff. Aquest cap de setmana, després de temps de veure-la a la venda als supermercats, hem acabat per comprar-ne una ampolla i intentar reproduir un moment Duff a lo Homer Simpson :)

La seva història és curiosa, hi ha hagut diverses empreses que l'han volgut comercialitzar fins avui. Llegeixo a la wikipedia, que a finals de la dècada de 1990, Lion Nathan va elaborar a Austràlia una cervesa anomenada Duff Beer, però que la 20th Century Fox el va denunciar per ús indegut de la seva marca.
Un temps més tard, un local de Nova Jersey, el J.J. Bittings Brewpub de Woodbridge, també va elaborar una cervesa anomenada Duff i la propaganda del local incloïa imatges d'en Homer Simpson.

El 2006, el mexicà Rodrigo Contreras, de Guadalajara, en va obtenir la patent de la marca "Duff" per llançar-la a la venta.

Quan es va estrenar la pel·lícula dels Simpson, la cadena de supermercats de 7-Eleven, com a part de la promoció de la pel · lícula, va posar en venda la cervesa Duff i Buzz Cola, entre altres; només que en lloc de ser cervesa o refresc, es va tractar d'una beguda energètica d'edició limitada.

Finalment, a l'agost del 2008, la cervesa Duff de procedència mexicana es va començar a vendre a Espanya. L'aparença comercial és igual que la que apareix en qualsevol episodi dels Simpson (més info a http://www.duffbeer.es)


Des de juliol del 2010, podem trobar als nostres mercats una cervesa Duff fabricada a Alemanya, que és precisament la que hem comprat nosaltres i avui us mostrem al post.
  
Actualment, des del març de 2010, també es ven a Colòmbia, a Argentina i just des del 2011 també a Xile.

Batut al Jamaica

Aquest post és per mostrar els batuts que ens vam prendre dijous a la tarda al Jamaica.

El meu era de Kit-Kat; estava molt bo. La presentació està bé, amb la nata al cim i el xarop de xocolata. A l'estiu entra bé tot fresquet. De gust a xocolata, no molt intens, és suau i lleuger, no calòricament parlant.

La meva parella se'l va demanar de maduixa, també li va agradar molt!

Ja que estem de vacances, les hem de disfrutar, entre sopar fora, barbacoes, gelats artesans, piscina, platja, aquests meravellosos batuts...

Avui: fideuà

Avui per dinar, hem decidit fer una fideuà tot aprofitant el mig litre de caldo Aneto per a paella de l'altra dia.

Ingredients per a 2 persones:


Elaboració:



Primer de tot, pelem l'all i el laminem per fregir-lo a la paella on elaborarem la fideuà. Així ens gafarà el gust de l'all. Una vegada l'haguem fregit el retirem i el reservem per afegir-lo al final de la cocció.


Ara ja podem rentar el pebrot vermell i tallar-lo trossets petits.


El fregim a la paella amb un raiget d'oli d'oliva.


Quan ja estigui quasi cuit, hi afegim els fideus.




Després dels fideus ja hi evoquem el mig litre de caldo i el vas d'aigua i anem remenant fins que es vagi absorbint el caldo.


Quan ja veiem que no queda suc, hi incorporem els musclos i l'all laminat fregit.


Apaguem el foc. Deixem reposar un parell de minuts i servim.



Divendres, sopem al Konig

Ahir a la nit, una de les més caloroses d'aquest estiu, vam anar convidats pels meus pares al Konig!

Fantàstic, vam demanar diferents entrepans acompanyats d'unes braves, com no :)

Per beure la cervesa artesana feta per ells, la Konig, que sembla ser que és bona, a mi no m'agrada la cervesa. Jo acostumo a beure aigua ben freda.

Vam començar amb les patates braves, bonissimes, per no variar. Les millors que he provat.
 
  
Com a entrepans; jo vaig optar per un llom amb formatge brie i salsa "cafè Paris". Era bo, dos talls de llom a la planxa amb formatge brie fos i la salsa. Era com una espècia de maionesa amb herbes. Combinava bé.


El meu pare es va demanar una hamburguesa amb pinya, bacon i formatge. Una barreja de sabors dolços i salats.


I la meva mare i en Ramon es van demanar un rodó de vedella amb formatge de cabra, ceba caramelitzada i nous. És molt bo aquest també d'entrepà.


Després vam fer una gelat, tot passejant i amb les sardanes de la Rambla de fons i cap a casa, a mirar una pel.lícula, Rec 3 :)