Va de teca
Pàgines
(Mover a...)
Inici
Restaurants
Amb Estrella
Formatges
Vi
Cervesa
Vermut
Dietes
Masia Empordà
Premsa
Podcasts
Lectures
Viatges
Blog amic
▼
29/10/11
Menús especials de Fires i Festes de Sant Narcís a Girona
›
Del 28 d’octubre al 6 de novembre , els establiments de Girona celebren les Fires de Sant Narcís , i per fer-ho han preparat menús adaptat...
28/10/11
El sopar d'ahir :)
›
Ahir ens vam fer, com no, un bon pa amb tomàquet!!!!!!!!!!! I per acompanyar aquesta delícia gastronòmica del nostre país, uns talls de ...
2 comentarios:
Tempura
›
Pasta de tempura La tempura és un fregit ràpid japonès, sobretot de mariscs i verdures arrebossades. Cada tros de menjar sobre el qual ...
Formatge: Le palet des Causses
›
Le palet des Causses És un formatge fet a la regió de Causses (en direcció a Lot), a prop de la ciutat medieval de Rocamadour, on també...
Formatge: Rocamadour AOC
›
Aquest formatge es coneixia amb el nom de Cabécou de Rocamadour, però quan va obtenir la condició d'AOC al 1996 es va quedar amb Rocama...
27/10/11
El moniato
›
Moniato Panellets El moniato és originari d'Amèrica Central , la selva del Perú i Mèxic . És un tubercle molt apreciat , a cau...
La patata
›
Avui us parlarem d'un ingredient molt utilitzat a la nostra cuina i que permet fer moltes receptes amb ella, la patata. La patata N...
Firatast Girona 2011
›
Comencem a escalfar motors perquè ja falta poc perquè comenci el Firatast a Girona . Enguany ja arriba a la 17ena edició i se celeb...
‹
›
Inicio
Ver versión web