Va de teca
Pàgines
(Mover a...)
Inici
Restaurants
Amb Estrella
Formatges
Vi
Cervesa
Vermut
Dietes
Masia Empordà
Premsa
Podcasts
Lectures
Viatges
Blog amic
▼
16/7/11
Formatge: Bouchon Lyonnais
›
Mini rulos de cabra Aquests formatges també procedeixen de la granja Étoile du Vercors, Són elaborats amb llet de cabra pasteuritzada....
1 comentario:
13/7/11
Formatge Provençal
›
Formatge Provençal Envoltat per una banda verda elegant amb els colors de les fulles i les olives de la Provença, és immediatament id...
1 comentario:
Mozzarella catalana
›
La primera mozzarella amb llet de búfala feta a Catalunya , concretament a l’Alt Empordà, ja es pot trobar al mercat. Un ramader de Pala...
1 comentario:
12/7/11
Dinar americà :)
›
El nostre burger menú Diumenge matí a l'estiu és matí de platjeta i això vol dir arribar i fer un dinar ràpid, doncs mai millor dit...
2 comentarios:
11/7/11
Formatge: Saint-Marcellin
›
Saint-Marcellin Aquest formatge pàl·lid i cremós s'ha elaborat en cases i petites granges de la regió de Dauphine des de fa segles....
3 comentarios:
10/7/11
Formatge: Saint-Félicien
›
Safata de formatges francesos Avui parlarem d'un formatge francès ja que els meus sogres van anar a Andorra i ens van dur una safat...
1 comentario:
7/7/11
Menjars del món
›
Aquest se celebra ja el 12è Festival de Músiques Religioses i del Món a Girona. És un festival que marca la temporada estiuenca, d'aq...
1 comentario:
Amanida de pasta
›
Amanida de pasta Dissabte, dia calorós i atrafegat així que per dinar: amanida de pasta. És fàcil i ràpida i pot servir com a plat únic, ...
‹
›
Inicio
Ver versión web