Va de teca
Pàgines
(Mover a...)
Inici
Restaurants
Amb Estrella
Formatges
Vi
Cervesa
Vermut
Dietes
Masia Empordà
Premsa
Podcasts
Lectures
Viatges
Blog amic
▼
11/7/11
Formatge: Saint-Marcellin
›
Saint-Marcellin Aquest formatge pàl·lid i cremós s'ha elaborat en cases i petites granges de la regió de Dauphine des de fa segles....
3 comentarios:
10/7/11
Formatge: Saint-Félicien
›
Safata de formatges francesos Avui parlarem d'un formatge francès ja que els meus sogres van anar a Andorra i ens van dur una safat...
1 comentario:
7/7/11
Menjars del món
›
Aquest se celebra ja el 12è Festival de Músiques Religioses i del Món a Girona. És un festival que marca la temporada estiuenca, d'aq...
1 comentario:
Amanida de pasta
›
Amanida de pasta Dissabte, dia calorós i atrafegat així que per dinar: amanida de pasta. És fàcil i ràpida i pot servir com a plat únic, ...
30/6/11
Creperie Bretonne
›
La Fromagere Ahir, dia de Sant Pere, vam anar a la bretona de Girona. Tenen creperies a Cotlliure, Figueres, Barcelona, Girona, Valèn...
1 comentario:
15/6/11
El "Motel" celebra els 50 anys
›
El "Motel" Empordà, des del qual es va impolsar la cuina catala moderna, ha complert 50 anys i per celebrar-ho va reunir sota l...
3 comentarios:
8/6/11
Espaguetis senzills
›
Avui hem decidit fer uns espaguetis amb una salsa de tomàquet molt fàcil de preparar però que té el seu toc. Ingredients per a dues person...
3 comentarios:
6/6/11
Formatge: Tetilla DO
›
Aquest formatge del nord-est d'Espanya és molt conegut dins i fora del país pel seu aroma dolç i la seva inconfusible forma. La producc...
‹
›
Inicio
Ver versión web