31/1/11

Pizza casolana


Aquí us presento la nostra pizza casolana, chez Ramon & Lídia!!!!!!
És una pizza feta amb la massa casolana d'una panaderia que hi ha aquí aprop de casa. És una base bonissima, amb un gust com de panet, és esponjosa amb un toc més cruixent als bordes.
Aquesta la prepara't en Ramon; ha fet tomàquet fregit, ben reduit perquè quedi ben concentrat, l'ha escampat per la base i a sobre els formatges. En aquest cas n'hi va posar dos: formatge havarti light i mozzarella ratllada. I finalment el toc d'orenga, que fa pair :)
Surt una pizza fantàstica, i amb molt de formatge, diria que hi ha més gruix de formatge que de base de pizza, però que n'és de bona així!!
Pizza bellissima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Carpe Diem

Hola, avui diumenge hem anat a menjar un Durum. Estava molt bo! Era una tortita farcida de carn de kebab de vedella, cogombrets en vinagre, pebrot, també envinagrat, carrota, enciam i poqueta ceba. La salsa era rosada, més aviat líquida, però amb un toc picant ideal que hi donava a la mescla de verdures un toc deliciós, ja que quedaven empapades per la salsa. Queixalaves el Durum, que per cert, estava molt ben plegat, en forma de rectangle i sellat en una planxa, de manera que quan el mossegaves notaves un cruiximent especial a les dents molt agradable. La presentació del plat era bona, i tot i posar paper d'alumini al final, no deixa que la salsa et va sortint cada vegada que el mossegues! Però és que per menjar-lo t'has d'embrutar un xic, sinó, una de dos o no el disfrutes o no t'hi han posat prou salsa o farciment!!! Perquè una altra cosa, aquest Durum pesava, és a dir que estava plenet. Almenys pesava mig kilo!! I mig kilo més de satisfacció al menjar-me'l :) M'el vaig acompanyar d'una fanta de llimona amb glaçons i nyam nyam!!!