Va de teca
Pàgines
(Mover a...)
Inici
Restaurants
Amb Estrella
Formatges
Vi
Cervesa
Vermut
Dietes
Masia Empordà
Premsa
Podcasts
Lectures
Viatges
Blog amic
▼
30/11/20
[#Recepta] Durum de pollastre, tomàquet, olives, blat de moro i maionesa
›
A casa ens agrada el kebab, tot i que no acostumem a menjar-ne perquè els industrials que venen no són saludables. Per fer quelcom semblant,...
27/11/20
[#Producte] @Pasionmanchega Brou de pollastre i cigrons
›
Ara ja comencen a venir molt de gust les sopes i els brous. I és que des que els comences a fer, amb aquella oloreta que desprenen per la ca...
25/11/20
[#Producte] @Freskibo_es Tonyina amb mel i sèsam sobre un llit d'arròs Venere
›
M'agraden els productes de Freskibo , sobretot ara que he tingut la oportunitat de tastar alguns dels seus peixos com el salmó salvatge ...
23/11/20
[#Producte] @tuyarro Croissant de xocolata
›
Ja us he dit moltes vegades que sóc fan dels croissants. Sempre que vaig a una pastisseria nova miro com són els seus croissants, això diu m...
20/11/20
[#Radio] @gironafmcat Un pa per a cada ocasió
›
Aquesta setmana a Radio Girona.fm hem parlat sobre els diferents pans que podem trobar i on els podem comprar, saber reconèixer un bon pa i...
18/11/20
Sopa de tomàquet amb crostons
›
Avui no cuino, jajaja, us presento un producte boníssim i molt natural, el suc de tomàquet 100% natural de Bonnysa . Una empresa on tracten ...
16/11/20
[#Restaurant] American Rock and Coffee
›
A Tossa de Mar trobem un bar que emula el clàssic diner dels anys 50 a Estats Units. És un local petit però molt ben decorat, tot amb motiu...
13/11/20
[#Producte] @DelykattDelice Bagels amb salmó fumat i crema de formatge
›
Avui us porto una recepta molt senzilla però amb un pa que ara està molt de moda, el bagel. El coneixeu? El bagel és un pa elaborat amb fa...
‹
›
Inicio
Ver versión web