Va de teca
Pàgines
(Mover a...)
Inici
Restaurants
Amb Estrella
Formatges
Vi
Cervesa
Vermut
Dietes
Masia Empordà
Premsa
Podcasts
Lectures
Viatges
Blog amic
▼
30/8/17
.@h_MartinNaranjo Llesca amb formatge de cabra i pebrots caramelitzats
›
Ara a casa nostre tenim més pebrots, jeje, des que a la meva parella els va començar a introduir, ara li encanten i no m'estranya, són ...
28/8/17
.@GelatsDino Fem un gelat Dino?
›
Heu menjat mai un gelat del Dino? Es tracta d'un gelat cremós dels de tota la vida, suau i gustós. La meva parella, que és de Girona, j...
25/8/17
[#Vermut] @FincaLaRosala Vermut amb ametlles violeta
›
Com ens agraden els vermuts a l'estiu, i és que aquest any ens hi hem aficionat. Tenim tants vermuts diferents a tastar i tants ...
23/8/17
Cafè del Parc
›
Al bell del Parc del Migdia, un excel.lent espai on poder passejar al centre de Girona, trobem una cafeteria i restaurant buffet lliure veg...
21/8/17
Garnatxa Ambre de @coopgarriguell
›
La Cooperativa Garriguella té una llarga història que aviat complirà 60 anys, ja que es remunta fins l'any 1963, quan un grup de viti...
17/8/17
.@info_plain Llesca de pagès amb mozzarella i chutney de tomàquet i olives negres
›
Amb una bona llesca de pa de pagès podem fer un sopar molt bo, combinant-la amb formatge, pernil ibèric o fuet. Però en aquesta ocasió volí...
15/8/17
Tête de Moine DOP
›
El Tête de Moine DOP (denominació d'origen protegida) és un formatge suís fet a partir de llet de vaca. Es va començar a fer al segle ...
7/8/17
Cook Up a Storm
›
Avui el post no és per ensenyar-vos una recepta, sinó una pel·lícula que em va agradar molt; el títol en anglès és " Cook Up a Storm ...
‹
›
Inicio
Ver versión web