Va de teca
Pàgines
(Mover a...)
Inici
Restaurants
Amb Estrella
Formatges
Vi
Cervesa
Vermut
Dietes
Masia Empordà
Premsa
Podcasts
Lectures
Viatges
Blog amic
▼
29/7/16
[#Cervesa] @cervezadougalls Lager
›
Nom: DouGall's Lager Marca: DouGall's Tipus: Ale Fabricant: Cervezas Artesanales de Cantabria S.L. Origen: Liérganes, Cant...
20/7/16
Surto a @8tvcat a "8 al dia" :)
›
Aquest post no és per explicar-vos cap recepta, és per comentar-vos que el dijous passat vaig sortir al programa de 8 al dia, al canal de 8...
18/7/16
Iogurt grec amb compota de poma
›
El dia abans de fer aquests postres em va sobrar poma, ja que vaig fer un pastís de pasta de full amb poma i crema. I ja sabeu, que us ho e...
15/7/16
Brotxeta de llagostí amb pernil salat i kataifi
›
A qui no li agraden les típiques cosetes que trobes per picar quan vas convidat a alguna casa? Que si piruletes de parmesà, que si gotets d...
13/7/16
. @flequerartesa Aprèn a tastar el pa
›
De la mà d'en Salvador Garcia-Arbós , periodista, escriptor i gran aficionat a la gastronomia, altrament conegut amb la paraula foodie ...
11/7/16
#Formatge: Garrotxa
›
El Garrotxa destaca pel seu súbtil gust de cabra i per la seva escorça abellutada de color gris fosc o pell florida (degut al seu fong n...
9/7/16
[#Vi] @LaPocavergonya
›
Aquesta setmana hem estat una mica poca vergonyes! :) I ho hem estat amb un sorprenent vi blanc D.O. Tarragona , La Pocavergonya . L...
8/7/16
#Formatge: Burrata
›
La Burrata és un formatge de pasta filata (tractament de la quallada fresca en aigua calenta) similar a la Mozarella , amb la diferència...
‹
›
Inicio
Ver versión web