Va de teca
Pàgines
(Mover a...)
Inici
Restaurants
Amb Estrella
Formatges
Vi
Cervesa
Vermut
Dietes
Masia Empordà
Premsa
Podcasts
Lectures
Viatges
Blog amic
▼
4/7/13
L'esmorzar d'Insta Tossa
›
Si senyor, un bon esmorzar de forquilla vam tenir a Tossa de Mar aquest cap de setmana passat. Taules ben parades amb safates d'embot...
Pasta freda de colors
›
Amb aquestes calors que millor que una refrescant amanida de pasta! Les podem fer amb molt ingredients diferents i amanides també amb diver...
1 comentario:
Nou col-laborador: Bionade
›
Avui us presento un altre col-laborador al blog, Bionade , una empresa que fabriquen begudes ecològiques, fermentades i carbonatades. Vaja ...
28/6/13
Canelons d'estiu
›
Sembla que comencen a pujar les temperatures i per tant ja venen més de gust receptes refrescants. Un plat senzill per fer a l'estiu pe...
26/6/13
Tires de formatge i codony
›
No sóc massa de barrejar dolç i salat, però una combinació que si que m'agrada és la del codony amb el formatge. Ja sigui perquè el cod...
1 comentario:
Tastets surrealistes
›
Enguany se celebra a Figueres una proposta gastronòmica entre revetlles, del 20 al 30 de juny i dedicada a Dalí, els Tastets Surrealistes ....
20/6/13
Un capuccino Nexpresso
›
Passejant per la tarda a Girona, vam aprofitar per comprar càpsules per a la cafetera Nespresso. Vam comprar un pac especial en el qua...
1 comentario:
Repetim l'Angelus
›
Ara feia dies que no hi anava, i em va agradar tant aquells dies que hi vaig poder dinar ... Així que aquest dimarts passat hi vam anar a...
‹
›
Inicio
Ver versión web