tag:blogger.com,1999:blog-7006912170506447516.post8444342926972888859..comments2024-03-28T01:03:02.968+01:00Comments on Va de teca: [#Recepta] Espaguetis amb albergíniaLídiahttp://www.blogger.com/profile/10223920733018871214noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7006912170506447516.post-3888621891874478232021-03-09T08:40:23.092+01:002021-03-09T08:40:23.092+01:00Bon dia Roser, vaig posar uns 200 ml de tomàquet i...Bon dia Roser, vaig posar uns 200 ml de tomàquet i una esbergínia mitjana per a 2 persones. Quan a l'alfàbrega va a gust de consumidor, igual que el formatge :)Lídiahttps://www.blogger.com/profile/10223920733018871214noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7006912170506447516.post-29068334938623824332021-02-14T13:21:25.390+01:002021-02-14T13:21:25.390+01:00Molt bó però m’agradaria que concretessis més clar...Molt bó però m’agradaria que concretessis més clarament quantitats de cada ingredientRoserhttps://www.blogger.com/profile/07723528472292495148noreply@blogger.com