Una altra amanida, avui amb pernil dolç, formatge i nous.
Ingredients:
Elaboració:
Rentem l'enciam i el tallem petit. Pelem la carrota i la ratllem.
Rentem i pelem el tomàquet i també els tallem.
Muntem la base amb totes les hortalisses i salpebrem.
Hi posem el pernil dolç i el formatge en forma de rotlles, i les nous esmicolades.
Ho amanim amb força oli d'oliva i vinagre i ja ho tindrem :)
Cal dir que la combinació del pernil i el formatge i fa molt de bo, millor que menjar-ho sol, que us haig de dir que no sapigueu ;)
Ingredients:
- enciam
 - carrota
 - tomàquet Raff
 - 4 llesques de pernil dolç natural
 - 4 llesques de formatge cremós
 - 4 nous
 - oli d'oliva verge extra
 - vinagre balsàmic de Mòdena
 - sal i pebre
 
Elaboració:
Rentem l'enciam i el tallem petit. Pelem la carrota i la ratllem.
Rentem i pelem el tomàquet i també els tallem.
Muntem la base amb totes les hortalisses i salpebrem.
Hi posem el pernil dolç i el formatge en forma de rotlles, i les nous esmicolades.
Ho amanim amb força oli d'oliva i vinagre i ja ho tindrem :)
Cal dir que la combinació del pernil i el formatge i fa molt de bo, millor que menjar-ho sol, que us haig de dir que no sapigueu ;)


Una ensalada estupenda, con el jamón y el queso tiene que estar muy rica.
ResponderEliminarBesos
Cocinando con Montse
ñam ñam bonissim, ei el puntero de formatge es nou? que chulo
ResponderEliminarhttp://losviajesysibaritismosdeauroraboreal.blogspot.com.es/