Ingredients per al coulant de carn:
Per
 això, pelarem i picarem una ceba i la posarem a caramel·litzar amb 
abundant oli d'oliva, sal i pebre a foc ben lent i una cullerada sopera 
de mel.
Una vegada la ceba estigui caramel·litzada, hi afegirem el formatge brie tallat a bocins ben petits i la mitja llauna de cervesa i l'anirem remenant contínuament a foc lent fins que s'hagi reduït completament i s'hagi 
evaporat tot l'alcohol, quedant-nos així una mena de salsa més 
homogènia.
Quan haguem folrat la part interior del motlle, buidarem a dins la nostra crema de ceba, formatge i cervesa i l'emplenarem fins a dalt.
Mentre se'ns està fent el coulant dins el forn, prepararem la base per acompanyar aquest plat tant especial. Una mena de sopeta que elaborarem a partir d'un parmentier de patata més líquid.
Emplatat:
Ara ja podrem desmotllar el coulant i anar per 
emplatar-lo. Agafarem un plat, hi buidarem la nostra sopa de parmentier i
 hi posarem el coulant al bell mig.
  
Amb aquesta recepta participo al concurs de Receptes amb Cervesa per a Blogaires!
- 100 grs de carn de cavall picada
 - 1 ceba petita de Figueres
 - 1 cullerada sopera de mel
 - 50 grs de formatge Brie
 - 1/2 llauna de 33 cl de cervesa
 - oli, sal i pebre
 
Ingredients per a la sopeta de Parmentier:
- 1 cullerada de postres de mantega
 - sal, pebre i nou moscada
 - 1 patata petita, d'uns 50 g.
 - 50 ml de crema de llet
 
Preparació del coulant:
En primer lloc començarem preparant la crema de ceba.
Salpebrem la carn picada i la barregem bé amb una mica d'oli 
d'oliva. A continuació, agafarem el motlle i hi posarem la carn picada a
 la base i tot al voltant de les parets del motlle.
Quan haguem folrat la part interior del motlle, buidarem a dins la nostra crema de ceba, formatge i cervesa i l'emplenarem fins a dalt.
Finalment, només ens quedara crear una tapa de carn 
al motlle i posar-ho al forn a poca temperatura (uns 170 graus) durant 
uns 10 o 15 minuts.
Mentre se'ns està fent el coulant dins el forn, prepararem la base per acompanyar aquest plat tant especial. Una mena de sopeta que elaborarem a partir d'un parmentier de patata més líquid.
Preparació de la sopeta de Parmentier:
Pelem la patata i la tallem a daus molt petits.
Els posem en una paella on hi haurem posat una cullerada de mantega. Barregem tot i anem coent fins que veiem que la patata es comenci a desfer. La triturem amb l'ajuda d'una batedora i hi incorporem la crema de llet, un xic de sal, pebre i un toc de nou moscada. La posem de nou a la paella uns cinc minutets més i ja tindríem la sopeta.
Pelem la patata i la tallem a daus molt petits.
Els posem en una paella on hi haurem posat una cullerada de mantega. Barregem tot i anem coent fins que veiem que la patata es comenci a desfer. La triturem amb l'ajuda d'una batedora i hi incorporem la crema de llet, un xic de sal, pebre i un toc de nou moscada. La posem de nou a la paella uns cinc minutets més i ja tindríem la sopeta.
Emplatat:
Amb aquesta recepta participo al concurs de Receptes amb Cervesa per a Blogaires!

 

 
 





em sembla dificil aquesta recepta... jo soc de receptes mes facils :)
ResponderEliminarEstic de sorteig al meu blog
besos!
tens un premi al meu blog
ResponderEliminarHola Lidia, t'ha tocat la invitació per al BlogTrip Subirats Capital de la Vinya 2012 del proper dijous :)
ResponderEliminarPots saber els detalls a facebook.com/gastroblocaires :)
Felicitats!